Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az hogy lehet hogy ő ennyivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy lehet hogy ő ennyivel megússza?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel mostanság elég gyenge a kapcsolatunk. Osztálytársak vagyunk, és lehet emiatt nemtudom sajnos miért. Ma tesi órán összevesztünk és beszóltam neki valami nagyon csúnyát. Tudom f@sz voltam nem kellett volna stb. Erre ő durván tököntérdelt. Elestem kb 2 perc mulva felálltam kiültem a padra, és erre a tanárnő beir nekem egy figyelmeztetőt, őt meg csak 2 tőmondatban lecseszi...

Ez komolyan ennyi?

2021. máj. 27. 16:16
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ja tényleg, ha esetleg nem emlékeznél az egyik kommentemben helyesbítettem, nem feminista, hanem femináci.

Ez egyébként túlzás, de hagyjuk.

Miért van az hogy a férfiakat meg lehet vádolni bármivel, de ha az én fejemben felmerül a gondolat hogy esetleg a tanár nemi diszkriminációval vezérelt döntést hozott, akkor már is nagyon sokan megvádolnak engem méghozzá a lehető leg arrogánsabb és aggresszívebb módon. Szerintem ez alapján hozta meg a döntését a tanár, mert én láttam az egészet. Ott voltam. Láttam az arcát, végignézte az egészet. A barátnőm kezdte el ezt az egészet egy személyeskedéssel. Nem volt komoly de nem értettem ezért visszakérdeztem, hogy ezt miért mondta. Bla bla bla szépen elkezdődött a veszekedés. Míg nem az enyém volt az utolsó szó, az övé pedig a rúgás. (Megjegyzem az életemet is tönkreteheti egy nagyobb és balszerencsésebb rugással.)

2021. jún. 1. 10:16
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Akkor kérdező!

Akkor ezek szerint nem te szóltál be elsőnek,akkor jogos volt hogy oda szóltál,akkor menj a igazgattatóhoz!

Amúgy igaza van kérdezőnek,azért már túlzás volt a lánytól is,meg a tanártól is,mert ha heréje lerepül,akkor ott nyomorodik meg,és még ott röhögték itt..

Feminácik csinálják ezt..

2021. jún. 2. 09:21
 23/26 anonim ***** válasza:
73%

Lány vagyok!

Igazából még mindig nem írtad a teljes szitut és így nehéz eldönteni kinek van igaza. Viszont tény, hogy a tökönrúgás túlzás, mivel ahogyan már írtátok veszélyes nem is picit. Szóval ilyenkor előnyösebb egy pofon, vagy egy öklös.

Neked is igazad van, meg neki is igazából. De mint írtam ezt úgy irom hogy nem tudom a párbeszédet.

2021. jún. 2. 11:04
 24/26 anonim ***** válasza:
62%
én az orrod törtem volna be
2021. jún. 5. 02:41
 25/26 A kérdező kommentje:
Hát a teljes történet mondjuk elég hosszú lenne. De eddig leírtam az alapkoncepciót, tuti nem lehet ebből megtudni hogy mi a helyzet?
2021. jún. 5. 09:18
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

25

Hát mondjuk mit szóltál be?

Az se mind1

2021. jún. 5. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!