Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az hogy lehet hogy ő ennyivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy lehet hogy ő ennyivel megússza?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel mostanság elég gyenge a kapcsolatunk. Osztálytársak vagyunk, és lehet emiatt nemtudom sajnos miért. Ma tesi órán összevesztünk és beszóltam neki valami nagyon csúnyát. Tudom f@sz voltam nem kellett volna stb. Erre ő durván tököntérdelt. Elestem kb 2 perc mulva felálltam kiültem a padra, és erre a tanárnő beir nekem egy figyelmeztetőt, őt meg csak 2 tőmondatban lecseszi...

Ez komolyan ennyi?

2021. máj. 27. 16:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ebből az jött le (javítsatok ki ha tévedek) hogy nem ok nélkül kaptad azt a tökönrúgást. Nem tudom mit mondtál neki, de szerintem baromi gáz hogy le se szarod hogy megbántottad, de azon fel vagy háborodva hogy őt nem büntetik meg. Amúgy meg hány éves vagy, 12? Mert gimnáziumba már senkit nem érdekel egy szaktanári, nem számít semmit. Nyilván a barátnőd is disztingválhatott volna, de lehet hogy megérdemelted.
2021. máj. 27. 16:22
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok 12 éves. És nem a szaktanári érdekel engem hanem az ügy elrendezésének a módja. A tanárnő hozzáállása ehhez az egészhez. És én komolyan megbántam amit mondtam neki, azóta megbeszéltük ezt hazafele menet. Csak az elrendezés módja zavar engem.
2021. máj. 27. 16:25
 3/26 anonim ***** válasza:
62%
Ha jól értem akkor kb 2 percig a földön feküdtél és a tanárt mégcsak nem izgatta. Akkor szüleiddel együtt menjtek be az igazgatóhoz, és kezdeményezzetek fegyelmi eljárást. Igazából ezért már a rendőrségen is lehetne feljelentést tenni gondatlan veszélyetetésért, mert neki nincs képesítése megállapítani milyen sérülés ért ellenben felelősséggel tartozik érted. Morálisan és jogilag is elítélendő egy ilyen viselkedés.
2021. máj. 27. 16:48
 4/26 A kérdező kommentje:
Szerintem feminista alapon diszkriminált engem. Látta hogy rondán beszélek egy lánnyal és úristen hogy tehet ilyet?? Ne kérdezzük meg hogy miért mondta ezt essünk neki!!....
2021. máj. 27. 17:26
 5/26 anonim ***** válasza:
71%

Feminista alapon XDDD

Teljesen jogosan védte meg magát a lány. Én is ezt csináltam volna. Te kezdted az egészet, mégis mire számítottál, dicséretre? Az is elég volt a lánynak hogy lecseszték, amiért nem hagyta hogy egy ilyen kis pöcs megalázza. Te tényleg nem érted?

2021. máj. 27. 17:53
 6/26 A kérdező kommentje:

Szóval ha egy lány, durván megaláz engem, anynira hogy nagyon megbántott, akkor vágjam mellbe majd jól?

Vagy én kizárólag azért mert féfi vagyok, csak visszaszólni van jogom? Hogy működik ez?

Nem haltam bele a tökönrugásba tudom hogy megérdemeltem. De miért kapok még egy beirást is mikor már egy bazinagy tökönrugást is kaptam??

2021. máj. 27. 17:56
 7/26 anonim ***** válasza:
17%

Az egyik része valóban az, hogy paraszt/bunkó voltál, de több rétege van. Más szóban anyázni egyet és a tettlegesség, van egy erős határvonal a kettő között. Na most ha téged szid valaki az utcán, azért elítélni nem fogják, bár egy komolyabb ügyben persze számítanak a részletek (mennyire volt fenyegető, veszélyes, önvédelemre adott-e okot, stb.). A lényeg, hogyha viszont te cserébe adsz neki egy öklöst, akkor testi bántalmazás miatt már rendőrségi ügy lesz belőle, főleg ha 8 napon túl gyógyuló a sérülés.

Mindenki tudja, hogyha te rúgtad volna meg így a lányt, akkor már lehet a suliból is kicsaptak volna, de hogy nagyon kemény büntetést kapsz, az biztos. Ez a parasztságodból nem vesz el semmit, ugyanolyan alja módon viselkedtél, de kétségtelen, hogy sokkal elnézőbbek vele szemben.

Amerikában egyre elterjedtebb az, hogy ezt a kettős mércét kihasználják a lányok és agyba-főbe csapkodják a fiúkat, számtalan eset van hogy számukra nincs következménye a viselkedésüknek, fordított esetben viszont még önvédelem esetén is a srác lesz büntetve.

2021. máj. 27. 18:06
 8/26 A kérdező kommentje:

7-es

Végre egy kommentelő aki nem személyeskedik a szélsőséges világnézetei miatt, hanem érvvel.

Igen egy paraszt voltam amit vállalok is. Sőt, hogy ne tűnjek mindenkinek egy soviniszta görénynek, alapjában véve a ,,tökönrugással sem volt bajom”.

Tehát megértettem a barátnőm reakcióját, nem helyeseltem, de megértettem és nem ütöttem vissza. Engem csak a tanárnőnek a feminim konfliktuskezelése hergelt fel.

2021. máj. 27. 18:13
 9/26 A kérdező kommentje:

Helyesbítek elnézést! Femináci jellemvonással vezérelt konfliktuskezelése hergelt fel.

Nem feminista mert én is az vagyok.

2021. máj. 27. 18:15
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem az, csak szimplán nem mer beleállni ilyenekbe, mert jobbnak látja hogy gyorsan lement a konfliktus és nem kell többet foglalkozni vele. Alapból túlvannak terhelve itthon a tanárok, nincs már erejük (sokaknak sajnos igényük se) a diákok személyiségével is foglalkozni.
2021. máj. 27. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!