Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet hogy ő ennyivel megússza?
A barátnőmmel mostanság elég gyenge a kapcsolatunk. Osztálytársak vagyunk, és lehet emiatt nemtudom sajnos miért. Ma tesi órán összevesztünk és beszóltam neki valami nagyon csúnyát. Tudom f@sz voltam nem kellett volna stb. Erre ő durván tököntérdelt. Elestem kb 2 perc mulva felálltam kiültem a padra, és erre a tanárnő beir nekem egy figyelmeztetőt, őt meg csak 2 tőmondatban lecseszi...
Ez komolyan ennyi?
Hát főleg személyeset és nagyon csúnyát. Egyébként nekem is tök szarul esett mikor láttam az arcát miután kimondtam....
Csak mikor tökonrúgott és összeestem akkor annyira fájt hogy nem is tudtam másra gondolni. Olyan érzésem volt mindtha megrepedtek volna a heréim. Szóval azért az megviselt hogy senkibe nem szorult annyi empátia hogy legaláb ne röhögjenek ki mikor fetrengek...
Értem a szemszögedet kérdező, de szerintem a tanár azért írt be neked tanárit, mert te voltál a kezdeményező, aki durván odaszólt. Vita előzményét se mi, se a tanár nem tudja, hogy mi és ki volt a kiváltója, ezért a tanár az alapján döntött, amit látott. És amit ő látott abból az jöhetett le neki, hogy ha te nem szólsz oda, akkor nem kapod a tökön rugást. Tehát te voltál a konfliktust kiváltó tényező.
Legalábbis szerintem a tanár ilyen logika alapján gondolkodott és nem úgy, hogy "jaj, mert a másik fél lány, ezért nem kap intőt".
Akkor öntsünk tiszta vízet a pohárba:
-Min veszekedtek össze?
-Mit mondtál hogy ennyire megsértődöt?
Most oké,fair esetben ha te kezdted akkor még talán még rendben van hogy tökön rúgott,de akkor se az a megoldás hogy tökön rúgjuk a másikat,mert mivel olyan mint ha csecsen verjük a csajszit.
18-as vagyok:
Még egy kérdés:
-ki kezdte?
17-es válaszoló.
Gondoltam, hogy előbb utóbb betalál majd egy elefántcsontornyos belépzelt valaki, aki elolvasott 100 történelemkönyvet és biztosra veszi hogy én ennyit nem olvastam el, tehát én nem fogalmazhatok meg vélemény a feminizmusról.
A kommentedben egyetlen jó de még rossz érvveléssel sem rendelkezdtél, az egész egy felszínes provokálás volt, meg vádaskodások. Fingod nincs róla hány történelem könyvet olvastam el, vagy hogy mennyire tág az én érdeklődési köröm valójában a történelem felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!