Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretné hogy rámozduljak?
Figyelt kérdés
A legjobb lánybarátomról lenne szó. Ez most tudom furán hangozhat és sokatok nem egyből arra gondolna hogy ezek a jelek arra utalnak hogy ki akar kezdeni velem, de nekem úgy jön le.
Mostanában megváltozott a velem való kommunikációja. És sokszor van hogy így poénbol tökönrug. Nyugi nem erősen meg ilyenek, csak játékból közepesen. Odatérdel egyet és olyan furán gúnyosan mosojog. És ezt egyre gyakrabban. Mindtha ezzel akarna utalni szexuálisan vagy valami.
Tudom hogy ez kevés infó... de szerintetek mi lehet ez?
2021. máj. 21. 17:31
A kérdező szavazást indított:
Tetszem neki
Csak szivat.
32 szavazat
1/4 A kérdező kommentje:
Olyan ragadós a személysége mostanság
2021. máj. 21. 17:47
2/4 anonim válasza:
Állítsd le és mondd neki, hogy máshogy is lehet nyomulni, mert ez elég fura. A reakciójából tudsz sok mindenre gondolni.
3/4 anonim válasza:
elkezdett nővé éreni, kiváncsi a fszra már ! ennél tisztában nem lehet le írni !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!