Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudtam erre hogy reagálni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudtam erre hogy reagálni?

Figyelt kérdés
A barátommal beszélgettünk komoly dolgokról és nagyon nehéz időszakon mentem át aztán azt mondta hogy gondolta és megkerdezte hogy ezért vannak vágás nyomok a combomon? Nagyon kellemetlenül éreztem magam. Nem tudtam eldönteni hogy sírjak vagy nevessek. Sosem vágdostam magam bármennyire is voltam szarul, azok striák a combomon. Nem tudom eldönteni hogy ennyire undorító? Mert én nem látom vészesnek meg nincs olyan sok belőle de így már elgondolgodtam rajta azóta nem vettem fel rövid nadrágot. Hogy lehetett volna ezt lereagálni?
2021. máj. 18. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Meg mondhattad volna hogy azok nem vágások hanem repedt a bőröd mert híztál/nőttél/terhes vagy. Vagy elő adhattad volna neki a kis cuki befordult érzékeny lelkisérültet.
2021. máj. 18. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy ő nem tudja, hogy mi az a stria, nem tudja hogy néz ki, stb, és ezért gondolt arra, hogy vágásnyomok. Amúgy szerintem nem undorító, elég természetes dolog, de lehet, hogy a barátod szimplán nem látott még striát, és azért hiszi, hogy azok vágásnyomok?
2021. máj. 19. 00:18
 3/4 anonim válasza:
70%
Szerintem aranyos, hogy lelki támasz akár lenni neked, mert azért ebbe belekérdezni is elég kínos általában! Szerintem mondd el, hogy gyorsan nőttél, a bőröd meg nem tudta követni, ezért megrepedt, és bár néha nagyon szomorú vagy, soha nem bantanad magad, főleg, hogy ilyen szuper pasi van melletted, mint ő! ☺️
2021. máj. 19. 02:25
 4/4 anonim ***** válasza:
#3-as szakember lehet, ennél jobban nem nagyon lehetne leszerelni a szituációt:)
2021. máj. 19. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!