Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos a párkapcsolatomban? Anyagi ellentétek miatt
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy éve vagyok együtt a párommal (én 22 éves vagyok, ő 27), szeretjük egymást, de én mégsem vagyok abban biztos, hogy ő a megfelelő partner a számomra. Anyagi okok miatt legfőképp. Én átlagos (talán kicsit jobb) családból származom, van félretett pénzem, igyekszem a jövőmre gondolni. Ő hónapról hónapra él, nincs félretéve neki, és nem is nagyon töri magát, hogy ezen változtasson. Én hiába próbálom ösztönözni, hogy ez így neki sem jó, egyszerűen nem tudom rávenni arra, hogy a jövőjére is gondoljon. Nem élünk még együtt, de emiatt is aggódom, hogy nehogy minden rám szakadjon. Nem szeretném lány létemre én eltartani őt.. Soha nem kért kölcsön, mindig mindenre megvan a pénze, de nekem nem ez a cél, hogy 0 tartalékkal éljek. Emellett szeretem, nem tudnám jelenleg felbontani a kapcsolatunkat, de ez a része nagyon nem tetszik nekem. Valaki esetleg volt már hasonló cipőben? Hogyan sikerült megoldani? Válaszotokat köszönöm!2021. máj. 13. 10:22
1/9 anonim válasza:
Pedig itt csak ez a két verzió létezik, vagy megpróbálsz beszélni a fejével és észhez tér, ha nem, akkor jobb ha keresel valaki mást, akivel egyeznek az elképzeléseitek. F
2/9 anonim válasza:
Vannak olyanok akik alkalmatlanok a felelős életmódra, aztán amikor a harmincas éveikben sincs több az asztalukon mint a havi betevő, akkor a rendszer, meg a világ lesz a hibás. A tesóm egy ilyen alakhoz ment hozzá, anyagilag meg idegileg már háromszor belerokkantak, mindig a tesóm önfeláldozása miatt ússzák meg valamennyire, de a ház már elúszott, sokkal kisebbre kellett cserélni, a pasinak meg mindig van valami kifogása miert rugják ki, miert folyik ki a penz a kezei kozul, stb. Ha nem latsz a valtozas iranyaba tarto tendenciat, teged is fel fog őrölni idővel.
3/9 anonim válasza:
Az én családomban (nem a közvetlen családomban) rokonok,ismerősök stb...pont fordított a szitu. A pasi tartja el ezeket a semmit érő,idióta,hülye p..kat hiába a rokonaim ez a véleményem,csak b..ni,szopni tudnak mégis kivan nyalva a seggük.
Egyébként meg tök mindegy miről van szó a férfinak azért biztonságot kell teremteni a nőnek,és ez fordítva is igaz NORMÁL esetben. Ha ez nem történik meg előbb-utóbb gondok lesznek,szóval teljesen megértelek.
29f
5/9 anonim válasza:
Itt szerintem inkább az a kérdés, hogy nem is tudna, mert keres minimálbért vagy megtehetné, de nem akar?
Mire költi? Piára vagy hitelre?
6/9 anonim válasza:
Ez igaz, a férfiakat egyből elítélik ha ilyen az életmódja, pedig rengeteg nő így él, tök mindegy hány évesek. És ha a pasi elzárnà a pénzcsapot, konkrétan éhen döglenének vagy mennének vissza apucihoz.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó : tudoooom. Máshol nem találtam ilyen kategóriát. 😅
2021. máj. 13. 20:23
9/9 anonim válasza:
Szerintem is kuka. Nehogy úgy járj, mint a kérdező és a többi hozzászóló.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!