Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint 8 hónapja vagyunk együtt de azt vettem észre hogy még az első 4-5 hónapban nagyon aranyos dolgokat irt meg minden most meg olyanokat nem is szokott mint régen. Nyilván ilyen szeretlek meg ilyeneket igen de akkor is. Sokszor szivat és beszologat nyilván viccből és túlzásba nem szokott menni de ha véletlenül kicsit túlzásba viszi és látja rajtam azonnal abba hagyja. Csomoszor “verekedünk” ami nyilván cuki meg minden de néha mar sok. Kicsit félek hogy kezd ki szeretni belőlem vagy nem tudom. Csak túl gondolom ezt az egészet vagy tényleg van okom aggódni?
2021. máj. 11. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Az eleje minden kapcsolatnak nagyon cuki, aztán elkezditek megszokni egymást és egyre inkább úgy fogtok viselkedni, ahogy általában szoktatok, nem ahogy szeretnétek hogy lásson a másik.

Ha valami bánt vagy gondot érzel, akkor beszélgetéssel van lehetőség rajta javítani, de ehhez szedd össze magadban pontosan mik a problémák és mikben szeretnél fejlődést. Ha ez megvan, akkor mondd neki hogy szeretnél vele komolyan beszélni x napon/időben (hogy tudja előre hogy ott nem lesz poénkodás, sem szórakozás), és majd akkor mondd el neki mik vannak benned, illetve kérdezd meg ő miket érez.

Ha valóban kiszeret belőled vagy már nem úgy érez, akkor nem tudsz mit csinálni, de nem hiszem hogy erről van szó.

Segítségként a leírásod alapján 1-2 dolog, amit használhatsz ha gondolod:

- bevezetés: azért szerettem volna veled beszélni, mert szeretlek és szeretem a kapcsolatunkat is, de van néhány dolog, amik furcsa érzést keltenek bennem és szeretném ha beszélnénk róla, változtatnánk rajta. Kíváncsi vagyok a véleményedre te hogyan látod ezeket és mi a véleményed róluk

- úgy érzed kicsit megszoktátok egymást, hiányoznak az apróságok tőle, mint pl. mikor néha aranyos üzeneteket írt. Nem azt mondod hogy mindig ez kell, de jól esne ha néha romantikusabbak lennétek egymással, úgy mint régen, mert ez egy ideje háttérbe szorult

- szeretsz poénkodni, de van egy határod, ami után már nem érzed jól magad. Ez az a pont, amikor beszólogat neked; hiába viccből, de neked ez rosszul esik. Ezt szeretnéd ha tiszteletben tartaná, te sem szólogatsz be neki

- vannak néha "verekedések", amik alapból viccesek, de sokszor már soknak érzed és túl gyakorinak, ami a romantikából is elvesz

Figyelj arra ő miket mond, lehet meglepődsz majd, ahogy ő is valószínűleg megfog a te mondandódon.

2021. máj. 11. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Idővel a szerelem szeretetté lényegül… :)

Nem kell félned semmitől, ugyanúgy szeret, mint eddig, csak már nincs ‘rózsaszín köd’, teljesen természetes.

2021. máj. 11. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

ez mindig így van nyugi, azt hitted végig az lesz mint az elején. 4 éve vagyok kapcsolatba szerintem most sokkal jobb mint az elején volt.

20f

2021. máj. 12. 00:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2021. máj. 12. 06:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!