Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ilyen velem? Féltékeny?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? Féltékeny?

Figyelt kérdés

Egy fotós fiúval hozott engem össze az élet minap az utcán és elérhetőséget cseréltünk, hogy szeretné, ha modellt állnék neki, mivel szerinte jó hozzá a testalkatom.

Beszéltem vele, nekem tetszenek az ajánlatok, nem kamus. Barátomnak elmondtam, hogy mot szólna, zavarná, örülne-e neki.

Erre ideges lett és azt mondta, hogy nem mehetek modellkedni, hogy egy idegen pasas előtt vetkőzzek öltözzek (ez nem is így lenne) és hogy egy idegen fotózgasson.

Velem van baj, hogy a támogatást várnám vagy barátommal? Olyan féltékeny lett hirtelen. Mit csináljak? Adjam fel ezt a lehetőséget? Kezdő modellként fizetést is ajánlott nekem. (nem olyan sok pénz, de egyébként nem szoktak a kezdők kapni)

16l

2021. máj. 10. 21:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%

#9-es vagyok

Egyedül én sem mennék el először csak kisérővel.

De amugy abban sincs semmi kivetendő ha meglát egy olyan lányt az utcán akiben van potencionál és leszólítja, én is simán megcsinálnám a helyében.

2021. máj. 11. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!