Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már össze úgy lánnyal, hogy nem voltatok belé szerelmesek?
Az egyik lány osztálytársam mély depressziós (volt), mert még sosem volt barátja, és csak azért jött össze vele az egyik barátom, hogy ne legyen egyedül. Egy hónapja vannak együtt, csókolóznak, megy a tapi is. Sőt, aludtak is már együtt, de mindezt úgy, hogy a srác nem szerelmes belé, csak nem rossz neki a helyzet.
Szerintetek ez így helyes?
(Mindketten 18 évesek. A lány közepesen szép, a barátom viszont simám találhatna más csajt is magának.)
2 "felnőtt" ember közös sebnyalogatása. Nem csak a tiniknél van ilyen.
Haverodnak jó ürítés, a csajnak jó lelki támasz.
#3 "a srác nem szerelmes belé, csak nem rossz neki a helyzet"
Amm, de a barátod kihasználja a lányt
A kapcsolatuk semmilyen szemszögből se nézve igazi. Atbassza a csajt és te hagyod neki. Mennyire ismered a lányt? Elég neki az ha együtt van valakivel vagy igazi szerelemre vágyik? Mert ha az utóbbi akkor ez egyáltalán nem lesz jó a csajnak, mivel az marad meg neki hogy olyannal volt először együtt aki még csak nem is szerette, csak megsajnálta
Ennek vagy nagyon rossz vége lesz, vagy olyan jó mint a 2essel.
"csak azért jött össze vele az egyik barátom, hogy ne legyen egyedül. [...] srác nem szerelmes belé, csak nem rossz neki a helyzet."
"Tudja, hogy a srác nem szerelmes belé, amolyan barátság extrákkal kapcsolatban vannak, csak nincs szex. "
Tudja hogy a pasi nem szereti a csajt mégis bele ment. Akkor gondolom azt is tudja, hogy ebből nem lesz semmi és csak kihasználják egymást. Az egyik lelkileg, a másik testileg.
Még mindig nem értem a problémát, de aztán lehet csak én vagyok hülye, amiért azt gondolom, hogy a 2 írásod üti egymást.
1es és 5os vagyok. Ha a véleményemre vagy kíváncsi kérdező, akkor én azt mondanám, hogy itt mindegy hogy helyes-e vagy se a dolog. Legalábbis nem nagyon számít hogy mi itt mit mondunk. Szerinted helyes?
Mindkét fél megkapja azt amit akar, ahogy az előző is leírta, csak kihasználják egymást. Szerintem nem helyes ezt tenni, és ezt azért mondom mert én nem mennék bele ilyesmibe egyik fél helyébe se soha.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!