Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Többi lent.
szent ég mennyien támogatnak egy "ilyen" kapcsolatot...szörnyű!
nem normális józan ésszel nézve.
semmi közünk hozzá de a kérdező nem véletlen kérdezett erről
1.-nek :
Általában minden pasi egyre több és több pénzre vágyik. Na és miért vajon ? sztetek !!
Hát hogy lazábban könnyebben élhessen. Az élhessen-ben benne van az is hogy szééép NŐ-kre vágyunk, neeem ?
Minden NŐ-vel kapcsolatos memozdulás (státusztól függetlenül) pénzbe kerül, nem is kevésbe. A SZÉP pedig mindenütt-mindig sokba kerül, mindegy mi az, auto-nyaralóhely-laktahás-földrajzihelyszin-NŐ-ruházkodás stb stb.
Vagyis ezt lehánytorgatni egy nőre negativumként hülyeség.
Énm nem itélem el, ha egy akár 17 éves lány inkább egy olyan pasival (aki egyébként valszeg lelkileg-érzelmileg intelligensen kielégitő) van együtt, aki problémamentessé (anyagilag is) tudja tenni az életét.
Mellesleg a feleségek is ugyanezt akarják, neem ? Csak nekik (azt hiszik) jogi alapjuk van ezt elvárni (mert aláirtuk).
Száz szónak is egy a vége, semmi közünk hozzá mit csinálnak ők. Nekik jó, boldogok nem bántják meg egymást, ezért nekik talán sokkal jobb most, mint itt sokaknak, akik ilyen olyan véleményt formálnak-irnak.
"8.onnan hogy ilyen idősen egyértelműen csak puncit akar míg egy vele egykorú simán lehet szerelemből is és egyáltalán nem bizarr."
Szerintem meg ha egy 30 évvel idősebb pasi bevállal kapcsolatot egy 17 évessel a társadalmi megítélés ellenére, akkor legalább annyira komolyan gondolja, mint egy random 17 éves hülyegyerek, én legalábbis nem járnék egy kamasszal csak a szexért, elintézném egyéjszakás kalandként.
De abban egyetértünk, hogy nem ideális ekkora korkülönbség, ezt el is mondtam már az elején.
Semmi köze a pedofilsághoz.
Már bocs, de nekem, 53é fejjel is 18-22é bnőim vannak már 4-5 éve.
Mondjuk én nem voltam soha nős, mert nem kellett az kétgyerek-feleség-hitel életforma. És ez igy volt jooo :-). És ma is az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!