Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fuliuk ti szoktatok mas lanyoo insta storyjára reagálni ha kapcsolatba vagytok?
Figyelt kérdés
Ilyen 😍 emojikkal ..stb
Nekem a baratom szokott. Ez rossz jel? Vagy ez természetes? Nekem kicsit fura.
2021. máj. 2. 15:33
11/13 anonim válasza:
Nem szoktam soha (amúgy is nagyon ritkán, így meg tényleg egyszer sem).
Az, hogy a barátod esete normális-e, attól is függ, hogy egy aranyos háziállatra küldi, vagy egy pózolós tükörszelfire. Előbbi teljesen normális, utóbbi már aggasztó. 16/F, ha számít.
12/13 anonim válasza:
Ilyenkor érzem úgy, hogy nem baj, hogy nincs instám. Az kéne még, hogy ilyenekkel idegeljem magam, hogy a párom mit csinál ott xD
13/13 anonim válasza:
Kapcsolatban vagyok 3 éve, lány barátaimnak szoktam reagálni tűz jelet
Amit Te írtál, azt is elképzelhetőnek tartom simán, ilyen helyzetben, csak nem az Én stílusom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!