Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok! összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! összejönnétek egy non-binary vagy biszexuális lánnyal?

Figyelt kérdés

nem nagyon kell kifejteni a kérdést, bővebb válaszokat várok. pro-kontra

ja és fiú vagyok.

2021. ápr. 30. 20:14
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Edit: Nem akarok általánosítani senkit, csak maga a tudat nem-e okoz gondot nektek, tudom hogy nem minden non-binary ugyan olyan.
2021. ápr. 30. 20:15
 2/18 anonim ***** válasza:
32%
Már voltam együtt biszex lánnyal egyszer,jó volt mert néha hozott egy + csajt magával...de ennyi nem voltam vele sokáig együtt, mert kidobott.
2021. ápr. 30. 20:18
 3/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom, a non-binary milyen állatfajta, de csak normális, heteroszexuális jöhet szóba.
2021. ápr. 30. 20:23
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2021. ápr. 30. 20:24
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2021. ápr. 30. 20:27
 6/18 A kérdező kommentje:
#3 a non-binary egy különleges faj, természetes lelőhelye a Fishing on orfű fesztivál. egyébként ők azok akik még nem döntötték el hogy mik.
2021. ápr. 30. 20:27
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Ha úgy adódik akkor én biszex lánnyal összejönnék.

Ha esetleg hozna másik lányt én akkor is csak vele foglalkoznék úgy (nagyon hűséges típus vagyok, nekem kell érzelem a szexhez.)

Ha mellettem akarna lenni néha lánnyal is nem igazán lenne ellenemre az sem.

Tudom, hogy a biszex dolog nem így működik, hogy egyszerre akar lenni lánnyal és fiúval. De ugye egy átlagos kapcsolatban is előfordul a megcsalás. Ha lánnyal lenne úgy együtt nem tudnék féltékeny lenni. Persze meg kellene beszélni a dolgokat hozzá, de amíg csak szex lenne a részükről felőlem oké.

2021. ápr. 30. 20:29
 8/18 anonim ***** válasza:
27%
Persze! Sőt.. ilyen lányra vágyom.
2021. ápr. 30. 21:08
 9/18 anonim ***** válasza:
45%
Senkivel, aki ilyen idiótaságok mentén próbál személyiséget kifejleszteni magának. De szexpartnernek oké, sőt. Aki nem mondogatja magáról hogy biszex, és nem ez alapján próbál valaki lenni, az is minden esetben oké, pl a barátnőm is szivesen hármasozik lánnyal, mert néha vonzza.
2021. ápr. 30. 21:25
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tudom, hogy ez nem a kérdésedre válaszol, de ha megengeded elmondok pár dolgot ehhez kapcsolódóan. Olyan, hogy non-binary lány, nincs, hiszen a non-binary ponthogy non-binary, nem pedig fiu, vagy lány :D ebből is adódik, hogy a non-binary emberek nem nem döntötték el, hogy fiúk-e, vagy lányok, hisz pontosan rájöttek, hogy non-binaryk. És igen, rájöttek, mert ez nem döntés kérdése :)) jó a kérdes, nem piszkálni akarlak, csak kérlek, máskor olvass utána a dolgoknak, mielőtt másoknak is rosszul magyaráznad el.
2021. ápr. 30. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!