Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Összejöttem a gimiben egy szép, okos, vékony lánnyal. Szerettem őt teljes szívemből, és imádtam, hogy vékony. Aztán én külföldre mentem egyetemre, ő pedig maradt itthon. Az egyetem végéig sajnos nem tudtunk találkozni. Viszont miután igen, és megláttam a gyönyörű arcát, újra fellángolt bennem a tűz. Viszont, mint később kiderült, elkezdett kondiba járni, és otthon saját testsúllyal edzeni, míg én távol voltam, mert egyedül érezte magát. Sikerült magát kigyúrnia(kockahasa van, az izmok duzzadnak rajta, ha befeszíti a bicepszét, kétszer akkora mint az enyém, (de ez nem akkora szó, hisz én is nagyon vékony vagyok) szkandereztünk is, egy pillanat alatt lenyomott), hogy számomra már undorítóan izmos. Én imádom a vékony lányokat, és undorodom az ismosoktól. Még mindig gyönyörű, és okos, de a teste nagyon nem tetszik. Már egyáltalán nem vonz annyira, mint régen. Már a szakítás is megfordult a fejemben, de mindenképp szeretnék jó kapcsolatban maradni a későbbiekben vele, és nem tudom, hogy hogy mondjam el, de a szakításban sem vagyok biztos. Szerintetek mit tegyek?2021. ápr. 25. 10:07
1/6 anonim válasza:
Őt szeresd és ne a testét. Ha 3 évig melletted maradt úgy, hogy nem találkoztatok semennyit, ő az igazi, mégegy ilyet nem találsz, ha eldobod bolond vagy.
2/6 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel, az a fontos hogy azt szeretted meg benne aki, és persze az is egy szempont hogy hogyan néz ki, de becsüld meg hogy kitartott melletted, és kezd el te is.
De azt ajánlom ezt közöld vele, beszéljétek meg először is
3/6 anonim válasza:
Ez nem lesz valami híres válasz, de azért leírom.
Beszélj vele, és mondd el ezt neki így ahogy van. Ahogy lehet zsírt veszteni, úgy lehet izmot is.:D
4/6 anonim válasza:
Inkább te is eddzed magad egy kicsit.
5/6 anonim válasza:
Nekem se jönnek be az izmos lányok. Sztem értelmesen ülj le vele megbeszélni, hogy bár mindenhogy gyönyörű, de neked nem ez az idealod hanem amilyen volt, es te nem ezzel a lannyal jottel ossze annak idejen. Es hogy ez forditottan is igah, ha neki nem tetszene hogy idővel pocakosodsz, vagy nem tart eleg erosnek, tudasd vele hogy nyugodtan mondja el, es valtoztatni fogsz te is rajta. Lenyeg hogy ne beszolaskent elje meg, hanem megbeszeleskent. Igen, roppant ertekelendo hogy 3 evig melletted maradt igy is, ez tiszta sor, de a testi vonzodas es a szexualitas is ugyanugy fontos es egy parkapcsolat része.
6/6 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Hiába maradsz vele, ha nem vonzódsz hozzá úgy ahogy eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!