Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos, hogy izmos legyen a fiú?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 08:36
A kérdező szavazást indított:
Számomra muszáj, hogy izmos legyen, csak így van esélye
Előny, de nem ez dönt
Semleges
Hátrány, nem tetszenek az izmos fiúk
55 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nálam óriási előny lenne, de nem kritérium, csak plusz.
2/8 anonim válasza:
Én örülök neki, ha a fiú sportol, izmosodik, de persze nem muszáj ilyennek lennie.
3/8 anonim válasza:
Ha izmos akkor a vádlija és a lába is legyen az!
4/8 anonim válasza:
Fontos de nem alapvető fontosságú.
5/8 anonim válasza:
Elég ha csak izmos vagyok? Vagy erős is legyek?
6/8 anonim válasza:
Jobb, ha izmos, de nem legyen nagyon kigyúrt, viszont legyen szőrös a mellkasa.
7/8 anonim válasza:
Nem kell feltétlen izmosnak lennie, de sportoljon.
8/8 anonim válasza:
#5: inkább erős legyél, mint izmos
Persze az az igazi, ha mindkettő :D
Én az izmos alatt egyébként azt értem, hogy látszik mindenhol az izom (karon, háton, hason, lábon is) de nincs undorító módon kigyúrva, főleg, ha az tényleg csak a látszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!