Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek 15 éves lányt 19 éves lánnyal járni?
Kedves 80-as!
Elnézést kérek amiatt, mert 1 dolgot rosszul értelmeztem.
Tévedni emberi dolog.
Egyébként jobb ha tőlem tudod, hogy 1 hibáért még senkit nem buktattak meg.😉
(Egyébként mindig 5-ös voltam magyarból...)
Visszatérve a vitához:
Én nem nagyon látok semmilyen negatív dolgot nyugaton sem.
(Kivételt képez ez alól az, amikor a kedves szülők eldöntik a 6-7 éves gyerekükről, hogy melegek vagy transzneműek. Ezt én sem támogatom és nem értek ebben egyet)
De melegek nem akarják elfogadni a pedofílokat.
(Legalábbis a nagyrészük. Nem fogok hazudni, biztos van a melegek között is pár olyan, aki elfogadja, támogatja a pedofílokat, viszont a heterók között is van.)
Még mindig nemtudsz mondani egy konkrét példát sem.🤷♀️
Csak megy a süket duma, hogy támogatják a pedofílokat..
Értem én, hogy meleg ellenes vagy, de azért a pedofíliát ne keverd bele ebbe a dologba.
1x sem mondták, hogy támogatnák a pedofílokat sem azt, hogy bevennék őket.
Nem csak pár cikkben jelentik ki hanem színte az összesben, ami erre a témára épül fel.
A pedofília ugyan olyan szexuális deviancia, mint a homoszexualitás. Alig harminc (negyven?) éve még az orvostudomány is annak kezelte.
Persze ez nem jelenti, hogy a gyerekek megrontását a homoszexualis kapcsolatokhoz hasonlóan legálissá kéne tenni.
Nekem a témaban az fáj a legjobban, hogy a meleglobbi nem engedi a kérdést a helyén kezelni a ferde hajlamok között.
A modern "liberalizmus" képviselői nem fogják fel, hogy amit ők természetes szóval illetnek, az csak ettől nem lesz normális. Természetes az influenza, meg a gyermekbénulás is, mégsem szeretjük, ne adj isten propagáljuk egyiket sem. Ahogyan nem is rekesztjük ki az influenzásokat a társadalomból.
Én szeretnék a másságot képviselő emberekkel harmóniában és kölcsönös tiszteletben élni, de ezt a szélsőséges liberális és konzervatív oldal sem engedi.
Hát kapjátok be!
#88.
Olyan tényeket, amit akár a sarki Józsi bácsi is írhatott volna... SZABADON SZERKESZTHETŐ-szóval mindenki azt ír, amit akar. Én jártas vagyok a társadalomtudományokban és a természettudományokban is, rengeteg irodalmat olvasok sok témában és akkora eget rengető, lesarkított, politikailag befolyásolt hülyeségeket olvastam rajta, hogy azt ki kellett heverni. Én is elítélem, ha valaki más ország politikájába beleszól, de onnantól kezdve, hogy az LMBTTQQIAAP+ és a gender egy nemzetközi mozgalom, amit itt már oktatnak is, nekem is jogom van beleszólni abba, hogy milyen kártékony ideológiákat engedjük be és milyet ne. Más ország hibáiból pedig okulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!