Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek 15 éves lányt 19 éves lánnyal járni?
Ezt egy pszichológus professzor mondta. Nem lehet így kiegyensúlyozott és boldog életet élni, maximum ennek a látszatát kelteni. Szerinted miért ítélték el a történelem szinte összes szegletében?? Azért kártékony, mert veszélyt jelent, a nemzeti, hagyományos értékrendre, amit még mindig sokkal többen követnek (szerencsére). Az agyhalott nyugatiak, már bebizonyították, hogy hova vezet a modern liberalizmus.
"A liberalizmus tette tönkre Nyugat-Európát" Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij
Az oroszok, már a 19. században is tudták, hát mit szólna ma.
Melegként is lehet normális és kiegyensúlyozott életet élni.
"Azért kártékony, mert veszélyt jelent, a nemzeti, hagyományos értékrendre..."
Mért mit tesznek a melegek, ami miatt veszélyt jelentenek?
Nem szülnek gyereket, vagy mi miatt nevezed őket kártékonynak?
97. Hát én magyar embernek születtem, és kicsit sem érdekel, hogy egy afrikai muszlim, vagy egy ázsiai zsidó szerint mi az etikátlan és mi nem. Az a lényeg, hogy nincs jogunk ítélkezni senki élete felett, mert nekünk is lehetnek ugyanolyan rossz dolgaink, és mert ők is megérdemlik a boldog életet.
Ja, mert ha valaki nem tartozik a többségbe, már nyugodtan lehet provokálni?
A gyilkosság azért bűn, mert emberek halnak meg általa. Érted? Azzal nem csak egy embernek, de az egész családjának ártasz. Egy meleg a szerelmével kit bánt? Miért, te ki mellett ülnél szívesen a buszon? Egy gyilkos vagy egy homoszexuális mellett?
Úgy csinálsz még mindig, mintha a melegek a melegségükkel ártanának nekünk.
Nem ezzel van a gond, hanem a folyamatos provikációról. Az a gond, hogy nem tapsolok a melegek egekbe magasztalásához, akkor már homofóbnak bélyegeznek. Az a baj, hogy ha szerintem ez egyszerűen undorító, és ezt véletlenül kimondom, akkor száz válaszon keresztül tartó veszekedés lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!