Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Engednétek 15 éves lányt 19...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednétek 15 éves lányt 19 éves lánnyal járni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 21:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
8%

Ezt egy pszichológus professzor mondta. Nem lehet így kiegyensúlyozott és boldog életet élni, maximum ennek a látszatát kelteni. Szerinted miért ítélték el a történelem szinte összes szegletében?? Azért kártékony, mert veszélyt jelent, a nemzeti, hagyományos értékrendre, amit még mindig sokkal többen követnek (szerencsére). Az agyhalott nyugatiak, már bebizonyították, hogy hova vezet a modern liberalizmus.

"A liberalizmus tette tönkre Nyugat-Európát" Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij

Az oroszok, már a 19. században is tudták, hát mit szólna ma.

2021. máj. 5. 13:18
 92/105 Lena7 ***** válasza:
19%

Melegként is lehet normális és kiegyensúlyozott életet élni.

"Azért kártékony, mert veszélyt jelent, a nemzeti, hagyományos értékrendre..."

Mért mit tesznek a melegek, ami miatt veszélyt jelentenek?

Nem szülnek gyereket, vagy mi miatt nevezed őket kártékonynak?

2021. máj. 5. 13:37
 93/105 anonim ***** válasza:
24%
91. De ki a fenét érdekel a liberalizmus, egyes emberek életéröl beszélünk, könyörgöm. Arról, hogy egy nőnek igenis joga lehet szeretni egy másik nőt, vagy férfinak férfit. A pszichológus professzorok meg felőlem azt csinálnak, amit akarnak. Mire mennek a tudásukkal, ha valakin nem tudnak segíteni, mert nem akarja? Egy ember sokkal jobban meg fog bízni a legjobb barátjában, mint egy diplomás majomban, már bocsánat. Ha nem hat a lelkére, akkor jönnek a gyógyszeres kezelések, a pénz megy, eredmény sehol. Két fajta embert láttam eddig. Aki lesz*rta, hogy mind gondol róla a környezete, boldogan élte az életét, és egy olyat, aki nem kis megfelelési kényszerrel robotolt egész nap az elismerésért, még a mosolya is erőltetett volt. Nemzeti, hagyományos értékrend... Felvilágosítanál arról, hogy szerinted az mi a búbánat? Az anya nő, az apa férfi, vagy mi az, amit a melegek tönkretehetnek és a te életedet befolyásolja? Tudod miért lelki betegek sokszor, akik az LMBT+ közösségbe tartoznak? Nem, nem azért, mert mást szeretnek, mint ami megszokott, hanem azért mert az emberek ilyen hülye indokokkal nem fogadják el őket.
2021. máj. 5. 13:39
 94/105 anonim ***** válasza:
26%
Azt hogy sértik a keresztény-muszlim erkölcsöt és a család fogalmát, ami az egészséges társadalom legkisebb egysége. Én már ne is haragudj, de jobban hiszek egy professzornak, aki már gyógyított ki embereket ebből, mint egy deviánsnak, aki büszke a betegségére. Én sem vagyok büszke az allergiámra és az asztmámra, ezért is teszek meg mindent a gyógyulásom érdekében.
2021. máj. 5. 14:59
 95/105 anonim ***** válasza:
32%
94. Ki beszélt itt deviánsról? Én legjobb barátot írtam, nálam a kettő nem ugyanaz. Aki keresztény-muszlim, vagy mit tudom én, az csinál, amit akar szabad emberként. De pl. lehet, hogy pont egy keresztény-muszlin születik melegnek. Mi lesz? Máglyán égetitek el vagy mi? Vagy hagyjátok, hogy ne önmagaként éljen? Azért ez nem egy olyan dolog, amit a gyógyszerrel kezelhető asztmával vagy influenzával össze lehet keverni.
2021. máj. 5. 15:46
 96/105 anonim ***** válasza:
29%
Meg amúgy most nem azért, de ennyi a nagy kár? Bizonyos erkölcsöket sért? És kit kényszerítenek rá, hogy úgy éljen? Lehet ignorálni ezeket a dolgokat.
2021. máj. 5. 15:54
 97/105 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig a többséget sérti. Márpedig a zsidó-keresztény-muszlim kultúra, ami Ázsia és Afrika hatalmas részét, valamint Európa és Amerika kultúráját leginkább befolyásolta, teljes mértékben ellenzi és etikátlannak tartja. Ez a többség provokációja. Ennyi erővel a gyilkosság, miért bűn?? Ez is a kultúrkör miatt van. Az történik, hogy a család támogatja a gyógyulásban.
2021. máj. 5. 17:31
 98/105 anonim ***** válasza:
0%
Muszlim-keresztény nincs, muszlim van és keresztény, de egyszerre szokták emlegetni őket, mert mind a kettőnek azonosak az alapjai.
2021. máj. 5. 17:32
 99/105 anonim ***** válasza:
62%

97. Hát én magyar embernek születtem, és kicsit sem érdekel, hogy egy afrikai muszlim, vagy egy ázsiai zsidó szerint mi az etikátlan és mi nem. Az a lényeg, hogy nincs jogunk ítélkezni senki élete felett, mert nekünk is lehetnek ugyanolyan rossz dolgaink, és mert ők is megérdemlik a boldog életet.

Ja, mert ha valaki nem tartozik a többségbe, már nyugodtan lehet provokálni?

A gyilkosság azért bűn, mert emberek halnak meg általa. Érted? Azzal nem csak egy embernek, de az egész családjának ártasz. Egy meleg a szerelmével kit bánt? Miért, te ki mellett ülnél szívesen a buszon? Egy gyilkos vagy egy homoszexuális mellett?

2021. máj. 5. 19:08
 100/105 anonim ***** válasza:
71%

Úgy csinálsz még mindig, mintha a melegek a melegségükkel ártanának nekünk.

Nem ezzel van a gond, hanem a folyamatos provikációról. Az a gond, hogy nem tapsolok a melegek egekbe magasztalásához, akkor már homofóbnak bélyegeznek. Az a baj, hogy ha szerintem ez egyszerűen undorító, és ezt véletlenül kimondom, akkor száz válaszon keresztül tartó veszekedés lesz belőle.

2021. máj. 5. 19:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!