Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek 15 éves lányt 19 éves lánnyal járni?
És ha az érzelmei nem helyesek?? A szülőknek feladata a gyermeküket megvédeni minden tekintetben.
#52.
Igen, én döntöm el, mert én vagyok érte a felelős, egészen a nagykorúságáig, másrészt pedig szülői jóakaratból is kötelességem megvédeni a gyermekem, az idióta divatoktól és ideológiáktól, hogy egészséges, érett és boldog felnőttként repüljön ki a kezeim közül és hogy megteremtsem neki, egy boldog és sikeres élet alapjait. Ha lenne egy 12 éves gyereked és le akarna feküdni egy 60 éves bácsival, azt is ráhagynád, mert "Nem én döntöm el, mi a helyes érzés és cselevés"?
érzés-cselekvés
Nem tudom, látod e a különbséget? De a válaszaid után kétlem...
Egyébként a példád kimeríti a bűncselekmény kategóriáját, ezért is egyszerű rá a válasz.
49es vagyok hihetetlen hogy 0%os lettem pedig semmi rosszat nem mondtam a melegekre.. namindegy
Tudjatok attol hogy valami epp divatban van meg leteznek orok ervenyu igazsagok csak ti nem latjatok:))
Es nem fogja a gyerekem azert megszakitani a kapcsolatot mert nem tapsolok neki ha meleg
Nem fogom nyilvan kitagadni semmi ilyesmi de ha egyszer nem orulok minek jatsszam meg magam?
Az en anyam tudjatok hany dontesemnek orult? Kb egynek se
Es imadom! O az aki ennek ellenere 100% mindenben mellettem all
Mert egy szulo nem attol jo szulo hogy a gyerekenek minden dontesere azt mondja hogy jaj de ugyes okos vagy fiam/lanyom
Hanem attol hogy akkor se fordul el a gyereketol ha az olyan dontest hoz ami szamara nagyon is idegen vagy nehezen elfogadhato.
Tizenevesen enis sokat hisztiztem de utolag orulok neki hogy engem nem etettek meg anyamek ezekkel a kamus alszent mindenkit elfogado dumakkal. Akkor a mai napig hisztizhetnek a csunya gonosz vilag miatt
58: leteznek orok ervenyu igazsagok
Pontosan. Az is egy ilyen örökérvényű igazság, hogy léteznek melegek, leszbikusok stb. Nem, nem divat, hanem évezredes létező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!