Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lany kezdemenyezhet barmit? Ha igen akkor hogyan?
Persze hogy lehet,csak ne essen túlzásokba és ha lehet ne ijessze el a pasit,mert igen vannak olyanok hogy "elijesztesz" valakit mert olyan rámenős vagy.
Kezdeményezhetünk ez tényleg nem nemhez kötött,lehet valamelyik fiúnak tetszik is ez.
A mai világban már nem divat, hogy mindig a pasi kezdeményez. Ők sem olyanok már, mint régen. Nem udvariasak, nem romantikusak.
Más világ van 😉
Régebben voltak olyan esetek, hogy a lánynak tetszett a fiú, de az akkori erkölcsök szerint a lány nem kezdeményezhetett, mert züllött erkölcsűnek nézték volna a fiúk, akivel nem volt szabad kikezdeni.
Na, hogyan oldották meg a lányok?
Megkérték az apjukat, keresztmamájukat..., hogy látogasson el a fiúékhoz és adja elő, hogy a lány küldte őket, aki szeretné, ha a fiuk udvarolna neki, különben férjhez megy XY fiúhoz, akit nem szeret ugyan, de nem akar pártában maradni. A rokonságomban is volt ilyen eset. A fiatalok 1952 év elején összeházasodtak és voltam az esküvőjükön is meg a 60. házassági évfordulójukon is (tehát nem vagyok mai gyerek).
Ugye, hihetetlen? Pedig ez a valóság. Ilyen eset több is volt ám!
Mai világban természetes (szerintem egészséges is), ha egy lány óvatosan, tapintatosan tudtára adja egy fiúnak, hogy szeretne vele kapcsolatot teremteni. Aztán idővel kisül, hogy egymáshoz illők-e, vagy külön válnak, esetleg maradnak barátnak.
Fentebb nem válaszoltam a kérdésed 2.felére, hogy hogyan kezdeményezz.
Sok módja van:
- nem kerülöd a fiú tekintetét, nem kapod el a fejed, sőt - egy pici mosolyra húzod az ajkad,
- gyakran látható, amikor egy nő elegánsan hátra veti a haját + aprómosoly.
A többit majd itt megírják a lányok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!