Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti miért nem vagytok kezdeményzők?
Van kezdeményező lány. Úgy hívják útszéli k*rv@.
Az gáz amikor egy lány kezdeményez. A lány legyen csábító, de a fiúnak kell lépnie.
Lehet ezt csak en gondolom igy, de szerintem nem egy lany dolga hogy fusson a fiuk utan. Szeretem ha a fiu tesz ertem dolgokat, es van egy elkepzelese kettonkrol. Lehet h a szemelyisegembol adodik, de jobban szeretem ha a kapcsolatban a fiu a dominans fel.(ez persze nem azt jelenti hogy nem erdekli a velemenyem, hanem hogy tud donteseket hozni)
Emiatt ha egy fiu nem kepes kezdemenyezni es arra var hogy en tegyem meg az elso lepest, joval csokken az eselye nalam es sztem a legtobb lanynal.
Szóval akkor kb. mind azt mondjátok, hogy a férfiaknak/fiúknak "kötelességük" kezdeményezni?
Persze ha bármilyen kapcsolatot is akar?!
5os vagyok
Persze vannak kivetelek mikor a lany olyan tipus de sztem mindenki a lovagias pasikat reszesiti elonyben.
#9 Jaah, ez így van! Én egy elég jó pasi vagyok, jókéoű meg minden, és eddig csak az a kapcsolat vált be, amit a másik fél/nő kezdeményezett! Mindig csak azok váltak be, kivéve 1X, de a kivétel erősíti a "szabályt" ugyebár?! 😁
Szóval ezért csodálom, hogy ilyen kevesen "mernek" kezdeményezni, mert ha ez nálam egy BEVÁLT módszer, akkor másoknál is az lehet... (de lehet, hogy egyedül vagyok/vagyunk ezzel a dologgal🙂)
Szóval csajok, finoman, de nyomuljatok! Siker lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!