Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mindig én írok, mit gondoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig én írok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Pont a kijárási korlátozás első hetében ismertem meg egy nagyon aranyos lányt. Iszonyat sokat akár egész estéket átdumáltunk, órákon át. Elég jól összeillenénk szerintem. Megbeszéltük, hogy amint vége ennek az egésznek, akkor találkozunk. Viszont egyik nap nem írtam rá, mert el voltam foglalva, de vártam, hogy írjon. Hát nem írt. Következő nap írtam neki, ahol úgy kezdte a beszélgetést, hogy bocsi, hogy nem írtam tegnap, csak azt hittem, hogy el vagy foglalva, és nem érsz rá. Hát mondom jó. Ettől függetlenül aznap is órákat beszéltünk. Aztán kezdtek ezek a beszélgetések ritkábbá válni, hogy nem naponta, csak mondjuk minden 2. v. 3. nap beszéltünk, viszont akkor is órákat. Aztán egyszer gondoltam egyet, mondom megnézem mennyi ideig nem ír rám. 3 hétig nem beszéltünk, aztán végül pár napja, szülinapján beszéltem vele, de azóta megint semmi. Volt szerencsém beszélni a barátnőjével, aki szerint ő csak egyszerűen nem nagyon szokott ráírni emberekre. De egyszerűen nem tudom, elég rosszul esik, hogy mindig én írok :/ Viszont ettől függetlenül nem úgy kezel, mintha nem akarna beszélni velem. Mindig azonnal visszaír, és tök jókat dumálunk továbbra is, ha írok neki. Szerintetek?

2020. máj. 6. 03:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen írjál neki nehogy ezen menjen el az egész!

Ha nem szeretne veled beszélgetni azt észre fogod venni.

:D

Amúgy ha már nem tudtok sok mindenről beszélgetni és kezd ritkulni a beszélgetés akkor hívd fel messengeren vagy telefonon. Az egy nagy pluszt tud adni a dolognak.

2020. máj. 6. 07:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan emberek,akik magukba is el vannak és el felejtkeznek a világról.Nem hiszem,hogy nem kedvel,mert akkor nem beszélgetne veled.Megpróbálhatod neki is felhozni,ha van rá esélyed.Azért azzon gondolkodj el,hogy ez téged mennyire zavar,mert ha nagyon akkor beszélj vele.Egyáltalán egy párkapcsolatba elviselnéd-e?
2020. máj. 6. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek, akik nemigen szoktak ráírni másokra.

Ha érdekel megkérdezheted és megbeszélheted vele, hogy rosszul esik, hogy nem ír neked.

Viszont ha ráírsz és látod hogy érdeklődik, akkor nem kellene azzal foglalkozni hogy ki ír kinek.

2020. máj. 6. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Legjobb barátom is ugyan ezt csinálja. Soha nem ír rá senkire, viszont ha írnak neki nagyon értékeli. Vannak ilyen emberek, el kell őket fogadni :)

Ha a lány nem ráz le, hanem beszél veled, hasonló aktivitással, mint te, nincs baj :)

2020. máj. 6. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában én sem nagyon írok rá másokra, de attól még szívesen beszélgetek velük. Ha ennyire zavar, beszéld meg vele.
2020. máj. 14. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szeret csak úgy, szimplán ráírni emberekre. Velem is történt már ilyen, de pl. egy snapre/amikor kiteszek valamit a messenger nap-ba arra szokott írni és akkor már ő is kezdte a beszélgetést. -> Pont ilyen történetem van jelenleg nekem is, szerintem akkor keresd ha tényleg szeretnél vele beszélgetni valamiről.

Annak nincs értelme h csak úgy ráírsz mert mondjuk 2.napja nem írtál semmit. Attól, hogy nem minden nap beszélgettek nem jelent semmit :D

2020. máj. 14. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!