Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért mindig én irok rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én irok rá?

Figyelt kérdés
Általában legtöbbször én szoktam ráirni és ezért gondolom h unalmas lehetek már neki de mikor ráirok akkor órákig eltudunk beszélgetni, viszont mikor várom hogy ő irjon abba előbb beleőrülnék.. Szerintetek ő is aztvárja h ráirjak? Ha kellenék neki akk biztos irna ,vagy nem?
2017. ápr. 18. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
ez nagyon kevés információ, de ha nem ír rád soha, akkor sanszos, hogy nem akar tőled semmit. viszont amikor írsz neki, nyilván nem akar bunkó lenni/szívesen barátkozik veled, ezért sokat ír. de ha többet akarna, keresne vszeg ő is. de mondom, ennyiből nehéz megmondani. pl élőben hogy viszonyul hozzád, mennyit találkoztok? ha találkoztok, odamegy magától beszélgetni, vannak arra jelek, hogy tetszel neki?
2017. ápr. 18. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azt várja, hogy te írj. Fiú vagy vagy lány?
2017. ápr. 18. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
hozzászoktattad ahhoz hogy ráírsz.
2017. ápr. 18. 12:29
 4/4 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Persze ebben az esetben lényeges a nemed is. Ha fiú vagy, akkor nem kell nagy dobra verni, hogy nem ír rád. Én is lány vagyok és általában mindig a fiúk írnak nekem, de nem azért mert én nem akarok beszélgetni. Egyébként ha jól elbeszélgettek és úgy érzed kedvel, akkor fölösleges ezen paráznod
2017. ápr. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!