Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak hogy zavar a huga?

Figyelt kérdés

1éve járok a barátommal és általában amikor eggyütt vagyunk a huga is ott van .A barátom 20 a huga 9 .Nem azért, mert nem szeretem a kislányt vagy ilyesmi csak vannak pillanatok amikor eléggé kinos hogy nemtudok nyugott 2 percet együtt tölteni a barátommal ugy hogy ne legyen ott sokszor rángatja el a páromat amikor esetleg megölel engem.

Régóta elakarom neki (mármint a barátomnak)mondani de még nem volt hozzá bátorságom.Szerintetek hogy mondjam el neki?

2021. ápr. 22. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így, ahogy most leírtad, neki is elmondhatod. Biztosan megérti. Csak mondd el, hogy nem az van, hogy nem kedveled, csak szeretnél vele kettesben lenni, elvonulni. Ha ő mondja meg a húgának, biztos rá lehet venni, hogy addig csináljon valami mást. Egyébként ez nálam többször is előfordult. Párommal, vagy egy barátnőmmel. A húgom nagyon szereti a barátaimat és a páromat is és gyakran lógott a nyakunkon. Játszottunk vele egy ideig aztán megmondtuk neki, hogy már eleget játszottunk és most beszélgetnünk kell valamiről 😂😂(nagyon béna indok, de bevált). Ja, és mindig megígértük neki, hogy később még többet foglalkozunk vele! Az biztos beválik. Már a húgom 11 és ő kb. 7-8 éves koráig csinálta ezt, szóval lehet már ő is megunja hamarosan.
2021. ápr. 22. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Plusz valószínű, hogy a barátod is ugyanígy érez, hiszen csak kell a kettesben töltött idő neki is. Szóval hajrá! (#1-es voltam)
2021. ápr. 22. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Most viccelsz? Ezt nem birod megbeszelni a paroddal? Nem ertem hogy lehet parkapcsolatban lenni kommunikacio nelkuk
2021. ápr. 22. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

Tokyo prison

I'm going to relight your feeling

Night and day are blending

I'm going to relight your feeling

Light up every last one of them

2021. ápr. 22. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
"Zavar a húgod. Te észre vetted, hogy nem akarja, hogy kettesbe legyünk?"
2021. ápr. 22. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
Majd ha szülsz egy kis porontyot ugyan ez lesz a problémátok vége lesz az önfeledt szexnek, meg a kikötözéseknek stb. GONDOLKODJ ne szülj gyereket
2021. ápr. 22. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Mondd el, ahogy ide írtál és kérdezd meg, hogy őt ez nem zavarja-e. Szólhatna a szüleinek, hogy figyelmeztessék a kislány, hogy mi illik és mi nem.
2021. ápr. 22. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki hogy kedbeled a húgát, de szeretnél vele us időt tölteni, csak kettesben. Ezzel nem fogod megbántani a barátodat, valószínűpeg néha őt is zavarja.
2021. ápr. 22. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!