Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek van a ruhatárat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek van a ruhatáratokban bármilyen olyan ruha, ami a párotok kedvence és kifejezetten szereti, ha azt viselitek?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül lenge, direk szexuálisan izgató darabokra gondolok, hanem bármi lehet.

Ha igen, mi ez a ruhadarab, és miért szereti??

2021. ápr. 18. 23:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Az én barátom szereti, ha nem veszek fel melltartók, és szépen bedurrannak a bimbóim.
2022. szept. 30. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sose volt párom, de van egy ezüstös ruhám amire egyszer azt mondta egy pasi hogy nagyon szexi lenne más nőn. Azóta nem volt rajtam de örülök hogy megvan.
2023. jún. 20. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Van egy nadrágja barátnőmnek, ami konkrétan olyan, mint egy hastáncosnak.
2023. aug. 20. 10:58
 14/15 anonim válasza:
100%
Sportolo vagyok es nagyon tetszik neki amikor edzoruha van rajtam. Tapados nadrag + sportmelltarto.
2023. nov. 10. 07:21
 15/15 anonim ***** válasza:

A barátom mindig a karate gi-t dicséri rajtam :)

Van egy kötött fazonú fehér-fekete csíkos pulcsim azt szokta sokszor említeni:)

márc. 7. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!