Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hibát követtem el?
2 nappal ezelőtt szakítottunk a barátnőmmel, akivel 1,5 éve együtt voltunk. Mostanában feszült volt, és sokmindenből problémát csinált, és sokszor rosszul éreztem magam emiatt, mert mindig negatív volt. Elismerem, hogy bizonyos esetekben jobban kellett volna törődnöm vele, már bánom, hogy nem tettem meg sokmindent. A szakításunk napján elmondtam, hogy én mi miatt nem érzem jól magam, ő pedig egy listát sorolt fel az én hibáimról.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy egyikünk sem akart igazából szakítani, megoldást akartunk találni, de mindketten makacsok voltunk, vagy csak nem akartunk engedni a büszkeségünkből, és szakítottunk.
Úgy gondolom, hogy megbántam, és ha visszamehetnék az időben, akkor másképp csinálnám. Mit tegyek? Van esély a kibékülésre? Vagy van értelme? Úgy érzem, hogy még szeretem, a hülyeségei ellenére is.
21f
Először is hívd fel, és kérj tőle bocsánatot, és reménykedj, hogy ez fordítva is megtörténik. Ha sikerült, akkor hívd el sétálni, fagyizni, beszélgessetek stb. Ha újra nagyon jóban lesztek, akkor kérdezd meg tőle, hogy járnátok-e újra.
Ha a bocsánatkérés, kibekül3s nem sikerül, akkor is az lehet benned, hogy legalább te megtettél mindent, és már csak ő nem fogadta el a bocsánatkérést.
Segíthettél volna neki, meglepi vagy szép szavak akármi..
semmi sem késő, írj rá és mond meg hogy beszéljétek át, ha egyáltalán akar e veled lenni még.
Ha igen akkor írd meg neki hogy mindent beszéljétek meg és hogy ha gond van mondjátok, segítsétek egymást
Ha mindkettőtöknek van egy-egy listája arról, hogy a másikban mit nem szeretett, akkor érdemes felmelegíteni?
Amennyiben a válasz igen: egy csokor virággal a kezedben, bocsánatkérő szavakkal az ajkaidon, és belső változásra készen: hajrá!
A kérdésed elolvasása után nekem is a hibáid listája ütöttszeget a fejembe. Te is felhoztad pár hibáját...
Érdemes erőltetned ezt? Jól gondold meg!
Ffi.
Ja, a hibalista verte ki nálam is a biztosítékot.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!