Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű dolgot követtem el, mit tudtok javasolni?
Ősz óta beszélek egy lánnyal. Sajnos csak interneten, mert messze élünk és nem nagyon lehet mostanában utazni. Viszont kiderült, hogy mamája itt lakik a szomszéd városban és most nála lesz egy ideig.
Én, öcsém meg unokatestvérem közös filmezést rendeztük, amire elhívtam és el is fogadta a meghívást.
Én nagyon örültem, hogy végre találkoztunk és nagyon jól indult, de a filmezés vége felé ő inkább öcsémmel találta meg a közös hangot.
Azóta is elvileg beszélgetnek minden nap, nekem nagyon szarul esik, nekem azóta jelentősen kevesebbet ír.
Menthető még a helyzet?
Ez kamu.
Én is az öcsédre másztam volna rá,mert milyen férfi aki első találkozásra odaviszi a barátját vagy rokonát.
Nem kamu.
Ki gondolta volna hogy mással lesz el, amikor eddig velem beszélt?
Most is írtam neki, meg sem nézte az üzenetet. Öcsém meg mondta hogy neki pedig írt azóta többször is.
Tesvér ilyenért nem kár xD Ha a nagypapádat viszed arra is ráment volna.
Sőt akkor is gáz hogyha első talin akárkire is megy a csaj... Nem lehet nehéz eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!