Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű dolgot követtem el, mit tudtok javasolni?
Ősz óta beszélek egy lánnyal. Sajnos csak interneten, mert messze élünk és nem nagyon lehet mostanában utazni. Viszont kiderült, hogy mamája itt lakik a szomszéd városban és most nála lesz egy ideig.
Én, öcsém meg unokatestvérem közös filmezést rendeztük, amire elhívtam és el is fogadta a meghívást.
Én nagyon örültem, hogy végre találkoztunk és nagyon jól indult, de a filmezés vége felé ő inkább öcsémmel találta meg a közös hangot.
Azóta is elvileg beszélgetnek minden nap, nekem nagyon szarul esik, nekem azóta jelentősen kevesebbet ír.
Menthető még a helyzet?
Figyi ezt most meg tanultad hogy ilyet nem csinálunk amúgy nem is filmezni kellet volna szerintem hannem egy sete és majd kövi randin filmezni megállapodás szerint ,hogy kinél
Meg van ,hogy holl rontotad el majd legközelebb majd jobban fogod csinálni 🙂
És kar érte bánkódni nem éri meg feljsd el és ne irogas neki vagy ha ő ír légy velle kimért és kicsit flegma
Ennyi!
Amúgy 4es voltam..
Miért kell lepontozni?
Tényleg volt pont ilyen kérdés 😂
De ha nem kamu akk -oké
Nem én pontoztalak le.
Az egy dolog hogy más jobban érdekli, de hogy pont öcsém. Így mindig szemelőtt lesz és jobban fáj.
Gonoszul hangzik de nem baj ha nem lesz enyém a csaj de az övé se legyen hogy ne kelljen hallani róla többet.
Erre tippek?
Ez kínos,de nem is a csaj miatt,az öcséd viselkedése nagyon gáz.
Én mondjuk elbeszélgetnék vele.
Csak annyit mondj neki ,hogy tegnap én,ma te, holnap más...úgy látszik ez egy ilyen csaj.
Így jobb is,hogy ez még most kiderült.
Egyébként fiatalok vagytok még, hidd el , lesz ettől rosszabb tapasztalatod is az életben.
Tudom,hogy ez most nem vigasztal,de nem éri meg sokat tipródni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!