Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joskagaming kérdése:
Ilyen helyzetben ti mit javasolnatok?
Figyelt kérdés
Helo mindenkinek. Szoval az van, hogy naggyon reg ota tetszik nekem egy lany (nehany eve). A testvereink osztalytarsak, tehat mikor valamelyiknek szulinapja van, vagy ilyesmi, akkor latjuk egymast, de maskepp szinte semmit nem tudunk egymasrol. Egy nap vettem a batorsagot es bejeloltem facebookon, o vissza jelolt es azota beszelunk. Az elejen csak chatbe (mesingeren), kesobb voice callban, mert jatszodtunk egy jatekot, es nemreg szinte minden este beszelunk video callban. Egyszer megkerdezte, hogy o tetszik-e nekem, es en azt mondtam, hogy igen, es kiderult, hogy en is tetszem neki. Azota nagyon sokat beszelunk minden este errol a temarol. Eloben nem nagyon talalkozunk, ami nagyon sz*r. Altalaban o szokta a nagyobb kerdeseket feltenni (pl.:tetszem neked?, szerinted lessz valami komolyabb is koztunk?). Azt moondta hogy nem tudja eldonteni, hogy mit erez irantam (egyszer azt mondta, vagyis inkabb leirta, mert nem merte kimondani, hogy szeret). Szoval tanacstalan vagyok, hogy most hogyan tovabb, mit kellene tegyek. Aki tud segiteni, annak nagyon koszonom, aki meg troll az beka*hatja.2020. nov. 16. 07:53
1/4 Sara&Jaeden válasza:
Mindenképpen állj a sarkadra és mondd el neki, hogy pontosan mit érzel iránta, és ha lehet akkor ne irásban. A legjobb lenne személyesen, de ha nem kivitelezhető akkor video, vagy sima hivásban. Egy idő után, ha folyton Ő irányit és te csak mindenbe úgymond "beleegyezel" akkor már nem fog úgy érdeklődni. Vedd át az irányitást tőle!
2/4 anonim válasza:
Az első válaszoló minden lényegeset megírt.
Ha nem lépsz bátrabban előre (feléje), biztosan dobni fog. Még ma írj neki, hogy mikor és hol találkozhattok. Messze nem lakhattok egymástól, ha a testvéreitek osztálytársak és a szülinapjaikon látjátok egymást. Elsőre olyan helyen találkozzatok, ahol több ember is van (utca, park, cukrászda, pályaudvar).
Bizonyára sok mindent tudsz róla a testvéredtől, de kérdezz rá olyanokra, amiket még nem tudsz róla. Hány évesek vagytok? Nehogy intim kérdéseket tegyél fel. Kérdezd meg mit csinál a szabad idejében, van-e hobbija, szeret-e diszkózni stb. Aszerint, amit leírtál úgy gondolom, hogy nyugodtan sétálhattok kéz a kézben. Kísérjed őt haza és kérdezd meg, akar-e még találkozni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Igyekszem majd batrabb lenni.
2020. nov. 17. 07:57
4/4 anonim válasza:
Tudasd vele azt, ami a legjobb: légy vele türelmes, add önmagad, had ismerjen meg jobban és mutasd ki felé, hogy tetszik neked, pont annyira, amennyire elég. Most csak ismerkedtek, szeresd őt, mutasd meg mit kapna, ha veled lenne: figyelmet, törődést, szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!