Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha lenne egy szexkapcsolatotok de mégis beleszeretnétek a csajba elmondanátok neki?
Szia!
Mindenképp előtte érdeklődnek Ő hogy áll a dologgal :)
Aztán elmondanám neki.
Sokszor a csajok, nem azt mondják amit valóban akarnak :D
Sokszor belemennek szexuális kapcsolatba hátha lesz belőle valami komolyabb ;)
Sok sikert ! :)
Jaj, mennyi lánnyal volt szexkapcsolatom, aki azért mert figyeltem rá, érdekelt mi van vele, jó-e neki, meg ilyen "luxus" dolgok, azt gondolta hogy én húúú de többet akarok, meg érzéseim vannak.
A ciklus tipikusan ez:
1. jól bánok vele
2. azt gondolja többet akarok
3. elkezd puhatolózni/nyomulni/beleélni magát
4. megbeszéljük, hogy nem, csak nem vagyok seggfej, de nem akarok többet.
5. megsértődik, azt mondja, hogy ez akkor ennyi, meg döntsek
6. azt mondom, hogy akkor ennyi, döntöttem
7. két hét múlva nyalizza be magát az ágyamba, mert vágyik rá, és megigéri, hogy nem gondol bele többet, csak talizzunk
8. jól bánok vele... és itt ugrunk is a sor elejére.
Azokat akik képtelenek felfogni hogy amit megbeszéltünk, az úgy van, egy idő után otthagyom a fenébe. Ne kezdj kattogni meg többet belegondolni, mert irtó szánalmas.
3-as nak igaza van.
Volt pár lány akivel csak testi dolgok miatt voltam jóba de nem is igértem nekik semmit, aztán én voltam a sz*r szemét szar alak aki kihasználja őket.
Holott NEM MONDTAM EGY SZÓVAL SE HOGY EGYÜTT VAGYUNK.
Attól, mert kedves vagyok a csajjal mondhatni mint ha barátok lennénk és mondjuk törődök vele is meg hogy mit akar, attól nem akarok tőle semmit csak szétk*rni.
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!