Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek a barátomnak?
Sziasztok! Barátom 19 éves, èn 17 éves vagyok, másfél ève vagyunk együtt. Az elejèn minden jó volt, de ez mostanában megváltozott. Mindig féltékenykedik, azt hiszi hogy másik fiúkkal találkozok/beszèlek (ami nyilván nem igaz), belenéz a telefonomba, ès azt sem akarja mostanába hogy találkozzak a barátnoimmel. Probáltam vele sokszor beszélni, de mindent támadásnak vesz, ès viták közbe elèg csùnyán szokott velem beszélni. Egyèbkènt ha normális, akkor nagyon jó a kapcsolatunk,nagyon szeretem, ès o is engem. Szakítani nem szeretnék vele, de az örökös fèltèkenykedèsèbol már elegem van.
Mit tanácsoltok?
Nekem a barátom ugyan ilyen volt.
Bűntudatom volt, hogy biztos az én hibám. (Mint utólag kiderült, ő is csinált hasonlókat mint amire féltékeny volt.)
De ezeknek az embereknek magukkal van bajuk vagy vaj van a fülük mögött:D
Semmit nem tudsz ezzel kezdeni. Vagy felfogja hogy mit tesz, vagy ilyen marad. Viszont semmiképp se engedd hogy "uralkodjon" feletted és megszabja hogy hova és kivel menj.
Ha olyannal van együtt egy ember akit szeret, akkor nem fog vele kiabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!