Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan segítsek a barátomnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek a barátomnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Barátom 19 éves, èn 17 éves vagyok, másfél ève vagyunk együtt. Az elejèn minden jó volt, de ez mostanában megváltozott. Mindig féltékenykedik, azt hiszi hogy másik fiúkkal találkozok/beszèlek (ami nyilván nem igaz), belenéz a telefonomba, ès azt sem akarja mostanába hogy találkozzak a barátnoimmel. Probáltam vele sokszor beszélni, de mindent támadásnak vesz, ès viták közbe elèg csùnyán szokott velem beszélni. Egyèbkènt ha normális, akkor nagyon jó a kapcsolatunk,nagyon szeretem, ès o is engem. Szakítani nem szeretnék vele, de az örökös fèltèkenykedèsèbol már elegem van.

Mit tanácsoltok?

2021. ápr. 12. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
később csak rosszabb lesz, végén még senkivel se beszélhetsz, se nem mehetsz semerre, ráadásul csúnyán beszél veled. Életed végéig megalázva, raboskodva akarsz maradni vagy boldog lenni?
2021. ápr. 13. 00:21
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a barátom ugyan ilyen volt.

Bűntudatom volt, hogy biztos az én hibám. (Mint utólag kiderült, ő is csinált hasonlókat mint amire féltékeny volt.)

De ezeknek az embereknek magukkal van bajuk vagy vaj van a fülük mögött:D

Semmit nem tudsz ezzel kezdeni. Vagy felfogja hogy mit tesz, vagy ilyen marad. Viszont semmiképp se engedd hogy "uralkodjon" feletted és megszabja hogy hova és kivel menj.

Ha olyannal van együtt egy ember akit szeret, akkor nem fog vele kiabálni.

2021. ápr. 13. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért van ez? Nem képes a bizalomra? Az alacsony önbizalma miatt? Vagy talán a tulajdonának hisz? Szerintem leginkább az utóbbi, mi az hogy "azt sem akarja hogy találkozzak a barátnőimmel" Miért, fél hogy megcsalod az egyik barátnőddel? Már bocs, de a párod egy hisztériás kis majom és akkor még azt kérdezed hogy: Hogyan segítsek a barátomnak? Szívem szerint én egy-kép pofonnal segítenék rajta.
2021. ápr. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!