Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek a barátomnak?
Sziasztok! Barátom 19 éves, èn 17 éves vagyok, másfél ève vagyunk együtt. Az elejèn minden jó volt, de ez mostanában megváltozott. Mindig féltékenykedik, azt hiszi hogy másik fiúkkal találkozok/beszèlek (ami nyilván nem igaz), belenéz a telefonomba, ès azt sem akarja mostanába hogy találkozzak a barátnoimmel. Probáltam vele sokszor beszélni, de mindent támadásnak vesz, ès viták közbe elèg csùnyán szokott velem beszélni. Egyèbkènt ha normális, akkor nagyon jó a kapcsolatunk,nagyon szeretem, ès o is engem. Szakítani nem szeretnék vele, de az örökös fèltèkenykedèsèbol már elegem van.
Mit tanácsoltok?
Szakíts vele. Amit csinál, az hosszú távon csak rosszabb lesz, teljesen le fog választani mindenkitől, hogy kedve szerint manipulálhasson.
Attól, hogy mikor normális jó a kapcsolat, még nem lesz kevésbé toxikus. Szerintem ha valakit szeretsz, azzal tudsz normálisan beszélni vita közben is. Ha a magánszférádat se tiszteli, ha ennyire nem bízik meg benned, felesleges ezt a kapcsolatot erőltetni.
Tippre azt mondanám, hogy akár az is lehet, hogy ő csal téged, és most emiatt lát bele minden kapcsolatodba valami rosszat. Tudod, mindenki magából indul ki.
#3 és akkor miért nem a pasi dolgozik magán? ÖNbizalom.
Amúgy a legtöbb esetben akkor féltékeny a másik, ha ő már csinált valami olyat. Elég egy-két intimebb beszélgetés, képcsere, találkozás... Mivel pontosan tudja, hogy milyen könnyű a másikat átcseszni megijedt, hogy mh van ha te is ezt teszed.
Vagy csak érzi a kapcsolat végét és nem akar szakítani, elveszteni.
4, Szerintem egyértelmű dolog,hogy önbizalmat más is növelheti, főleg a sok dícséret, stb.
A féltékenységnek nincs köze ahhoz, hogy ő csalt-e már meg valakit, vagy sem. Önbizalomhiányból fakad.
Ne adj neki okot a féltékenységre.
Igen, az bőven elég ok, hogy a barátnőiddel találkozol.
Most biztos lepontoztok, de a pasik 99%-a hisz abban a sztereotípiában miszerint egy kapcsolatban élő lányt a barátnői beszélik rá a megcsalásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!