Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ghostingeltem egy lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghostingeltem egy lányt szerintetek haragszik?

Figyelt kérdés
Volt egy lany lány akivel találkozgattam párszor és nekem eléggé úgy jött le hogy szeret, de én nem éreztem semmit iránta és nem akartam megbántani ezért inkább felszívódtam de most meg már annyi idő eltet, hogy nem írnék rá újra.

2021. ápr. 10. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem haragszik, inkabb meg van bantva. Es az sokkal rosszabb

Nem tudom hogy erintette a dolog, ez lanytol fugg. lehet hogy meg mindig gondol rad, de az is, hogy mar tovabblepett es leszar

Lehet hogy jo lenne rairni legalabb annyit hogy bevallod hogy egy ijedt fasz voltal aki nem tudta kezelni a helyzetet es sajnalod. Aztan legalabb tisztaban lesz mi tortent vagy mi volt a baj, es megy az elet tovabb kulon utakon

Szerintem felesleges ezen rugoznod ha mar ennyire kioffoltad, es nem is erdekel a csaj..

2021. ápr. 10. 21:32
 12/12 anonim válasza:
100%
Azt mondd meg, most miért akarsz ráírni, ha egyszer nem fogott meg? Olyan kíváncsi vagyok, ilyenkor mi játszódik le a férfiak fejében
2021. ápr. 12. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!