Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek működhet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy párkapcsolat 20 éves fiú és egy 15 éves lány között? Nem lenne gáz?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 18:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Suttyózni azért durva

Valószínűleg működhet am, egy ideig legalábbis. Szerintem előbb utóbb jönnének a problémák. Pl ő még gyerek ha bele gondolsz most kezdte a gimit, te megy egyetem vagy már meló esetleg szakma. Mit akarsz az életedtől és mit akar ő? És most jöhetsz a de ő érettebb a koránál szöveggel de őszintén az hogy van melle és hogy úgy öltözködik mint a nála 4 évvel idősebbek nem fogják éretté tenni. Ne felejtsd el hogy ő még mindig Csak 15. Ha képes és hajlandó vagy kezelni anélkül hogy átcsesznés akkor hajrá.

2021. ápr. 8. 00:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Simán.
2021. ápr. 8. 09:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Még rendesen leápolod addig nem..
2021. ápr. 8. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi vagyok, aki írt azok hány évesek... Tippem szerint 15-18 lányok.

Tessék itt egy példa

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..

2021. ápr. 9. 02:24
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
USABan meg még jópár helyen a világon ezért leültetnének téged, jogosan.
2021. ápr. 9. 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Ezért van ennyi sok elb.szódott ember itt Magyarországon. Nehéz lenne megállni, hogy ne egy gyerekkel dugjatok?
2021. ápr. 9. 12:41
 17/18 anonim ***** válasza:
36%

Az EU 90%ban 14-16 éves év között van a beleegyezési korhatár.

De persze USA a világ központja tehát az ő 18 éves korhatárát kell átvennünk ,mert csak, mindenben USA csicskái kell hogy legyünk

2021. ápr. 9. 12:43
 18/18 anonim ***** válasza:
53%

5 évről beszélünk. És akkor még nem tudjátok hogy melyik hónapban születtek tehát, lehet hogy még egy félév le is jönne belőle.

De ha nem akkor is....

Miért ne lenne normális, ha összejönnének? Ha mindketten tudnak egymással azonosulni, akkor szerintem simán működhet. Plusz a lány, ha olyan a srác tud még fejlődni is mellette. Húzza felfele....

2021. ápr. 9. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!