Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy párkapcsolat 20 éves fiú és egy 15 éves lány között? Nem lenne gáz?
Suttyózni azért durva
Valószínűleg működhet am, egy ideig legalábbis. Szerintem előbb utóbb jönnének a problémák. Pl ő még gyerek ha bele gondolsz most kezdte a gimit, te megy egyetem vagy már meló esetleg szakma. Mit akarsz az életedtől és mit akar ő? És most jöhetsz a de ő érettebb a koránál szöveggel de őszintén az hogy van melle és hogy úgy öltözködik mint a nála 4 évvel idősebbek nem fogják éretté tenni. Ne felejtsd el hogy ő még mindig Csak 15. Ha képes és hajlandó vagy kezelni anélkül hogy átcsesznés akkor hajrá.
Én kíváncsi vagyok, aki írt azok hány évesek... Tippem szerint 15-18 lányok.
Tessék itt egy példa
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Az EU 90%ban 14-16 éves év között van a beleegyezési korhatár.
De persze USA a világ központja tehát az ő 18 éves korhatárát kell átvennünk ,mert csak, mindenben USA csicskái kell hogy legyünk
5 évről beszélünk. És akkor még nem tudjátok hogy melyik hónapban születtek tehát, lehet hogy még egy félév le is jönne belőle.
De ha nem akkor is....
Miért ne lenne normális, ha összejönnének? Ha mindketten tudnak egymással azonosulni, akkor szerintem simán működhet. Plusz a lány, ha olyan a srác tud még fejlődni is mellette. Húzza felfele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!