Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Folyton vissza utasítok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton vissza utasítok mindenkit. Hogy változzak meg?

Figyelt kérdés
Folyton vissza utasítok mindenkit. Folyton. Folyton. Amikor bejön a képbe egy fiú aki tetszik nekem, és én is neki, nagyon boldog leszek. Elképzelem vele az egész jövőm (alapból az a típusú vagyok, aki hamar beleesik csávókba). Ő lép egyet. Kihív sétálni, megcsókol, ilyenekre gondolok. Ott lennénk hogy akkor össze jövünk. Na én ilyenkor ahelyett hogy előre lépnék, hátra aaaaarc, s ötöt hátra lépek, vissza utasítva a csávót. Folyton ez van. Valami apró hibát látok az egészben, a jövő képben, nem tudom elképzelni magam vele... Egyből kihabarodok belőle, ahogy képbe jön a párkapcsolat. Egyből a hibákat látom a csávóba, és szó szerint addig győzöm magam, amíg kizúgok belőle.

2021. ápr. 5. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg kéne találni mitől félsz, milyen hibát látsz ott mélyen magadba...
2021. ápr. 5. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos készenállsz egy kapcsolatra?
2021. ápr. 5. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Akkor még várnod kell meglátod, hogy egyszer csak eljön a nagy Ő...akkor majd nem hogy az apró hibát nem látod hanem a nagyot sem.. :)
2021. ápr. 5. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy ez ilyen
2021. ápr. 6. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem állsz készen egy kapcsolatra. Bár ennyiből elég nehéz megállapítani. Foglalkozz magaddal és ha jön valaki, akin érzed, hogy tényleg ő a nagy Ő, akkor vágj bele, igazából semmit sem veszíthetsz.

-n

2021. ápr. 6. 01:32
 6/7 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy a másik félnek is sérülést okozol. menj pszichológushoz, hogy mi lehet a háttérben.
2021. ápr. 20. 20:00
 7/7 anonim válasza:
Velem is ez történik mindig. Azóta sikerült kideríteni mi volt a baj vagy találtál valakit, akivel úgy érezted érdemes megpróbálni?
2024. júl. 29. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!