Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem engedik a szüleim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik a szüleim hogy ott aludjak a páromnál?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

Két éve vagyok együtt a barátommal. Viszonylag sokat vagyok nála, főleg hétvégéken. Nagyon szeretné már hogy ott aludjak nála, de sajnos a szüleim idézem "túl korai"-nak tartják azt hogy ott aludjak... nemtudok mit tenni, hiába kérdeztem meg századjára is hogy mikor aludhatok ott, az volt a válasz hogy majd eljön az ideje..

Szerintetek azért nem engedhetik mivel azt gondolják hogy rossz történne? Vagy esetleg féltenek...?

Én 18 éves vagyok, a párom 19

2021. ápr. 4. 17:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy már bemutattam a szüleimnek őt, és nagyon jól kijöttek egymással.
2021. ápr. 4. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Anúgy felnőtt vagy, feltűnt? Elmész és kész. A 18! Miért is lenne korai egyébként???
 3/8 A kérdező kommentje:
Hidd el, én is ezen gondolkodom hogy ezen mi a korai...😕
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
18 vagy, lassan vagy melózni kezdesz, vagy mész az egyetemre, így vagy úgy, ezzel együtt, ha úgy intézed, már el is költözhetsz a szüleidtől, és onnantól nem fognak tudni ellenőrizni, és akkor mehetsz is a barátodhoz annyiszor aludni, ahányszor akarsz.
2021. ápr. 4. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen prűd szülőket se láttam még. Már úgy is aludtam együtt barátnőmmel, hogy szüleim azt se tudták, hogy összejöttünk.
2021. ápr. 4. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
közöld velük, hogy már dugtatok ettől ne féltsenem
2021. ápr. 4. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszik, hogy a barátod farka csak nap közben áll fel :) Nyugodtan mondd meg nekik, hogy nincs mitől félniük mert már nem vagy szűz, szóval teljesen felesleges ez a hiszti.
2021. ápr. 4. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:

"Miért nem engedik a szüleim hogy ott aludjak a páromnál?"

Mert félnek, hogy lefekszetek, netalántán teherbe is esel.

Mit lehet tenni? Azt, amit a 6-7 írt. Ciki bevallani anyádnak, hogy rendszeres nemi életet élsz? Ciki. De ez max 10 perc, nem pedig napok meg hetek, amíg szerinte nem jön el az idő.

Hálistennek nekem anyával nagyon jó a kapcsolatom, de ő is ilyen régimódi volt. Nem csak hogy nem aludhattam a barátomnál, de az se tetszett neki, ha csak délután átmentem pár órára, mert milyen már, ha a lány jár udvarolni. Aztán egyszer leültettem, megkérdeztem miért nem és addig erőltettem a dolgot, amíg el nem mondta, hogy mert mi van, ha felelőtlenül szexelünk. Akkor kinyögtem hogy szoktunk szexelni és nem vagyunk felelőtlenek. Fél óra alatt túljutott a mélyponton, aztán onnantól alhattam nála. Azóta a pasi amúgy a vőlegényem.

2021. ápr. 5. 10:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!