Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő a normális?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel most tervezzük az első szexet és az a kérdésem hogy első alkalommal normális ha kicsit hamarabb élvez el a fiú mint mondjuk 1 óra?2021. ápr. 3. 21:02
1/9 anonim válasza:
Nem idő hanem farokfüggő. Védekezzetek és ne legyél paraszt, figyelj a csajra, ha hamar eldurransz, ujjazd, kényesztesd. Nincs realis ido kinek meddig jo. 1 óraig igysem meg ugysem birnad, az elso lakalomnal foleg nem :P
2/9 anonim válasza:
Honnan vetted ezt az egy órát? Az a lényeg, hogy figyeljetek egymásra, és ne csináljatok olyat ami a másiknak nem jó, vagy kellemetlen. Az se baj, ha nem sikerül elsőre. Azt is meg kell tanulni. Ha 15 percig csináljátok, elsőre az is jó. Nem kell rágörcsölni, kialakul minden
3/9 anonim válasza:
Hát általában az első alkalommal kb berakod és el is mész.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,az 1 órát csak tippeltem:)
2021. ápr. 4. 13:15
5/9 A kérdező kommentje:
Ez tényleg így van?Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek csak nem szeretnék besülni a csajnál
2021. ápr. 4. 13:18
6/9 anonim válasza:
Én nő vagyok, de az ismerőseim is ezt mesélték, meg én is úgy tapasztaltam, hogy az első alkalommal egy két perc alatt elmentek. De nyugi, ez teljesen természetes. Szerintem nem ciki, főleg ha hamar újra tudod éleszteni, addig meg kényeztetsd máshogy a csajt.
(3)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer a válaszokat
2021. ápr. 4. 17:14
9/9 anonim válasza:
amikor az én párom csinálta akkor nem tudott elmeni szegény (19L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!