Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha lapos a kapcsolatom a barátommal?
Féltékenységi gond soooook van. Ő esténkét (10-11 körül) és délután hívásozik a legjobb barátjával aki lány. (Ecsetelte, hogy milyen jó segge van és hogy olyan kemény, hogy mogyorót lehetne törni rajta) sűrűn is találkoznak, ilyen 3-4 órákat vannak oda. Mikor mondom neki, hogy beszéltem (írásban) a leendő osztálytársammal, (aki fiú) akkor meg biztos megcsalom, és nem,nem ugyanah mikor én beszélek vele.
Az ország 2 végén lakunk, programokat a vírus miatt nem nagyon tudunk szervezni.
Mikor hívásozunk, nincs miről beszélni. Sokszor összeveszünk, általában a lány barátja miatt, de más is szokott lenni a baj. Pl egyszer mondta, h van egy listája hogy kit szeretne megk*rni. Volt rajta egy pár lány.... de esküszik nekem, hogy egyikkel se kefélne amig velem van. (Sose hazudik nekem, vagyis eddig még nrm bukott le)
A szex nekem már nem olyan jó, nem is megyek el.. ő ezt nem tudja :(
1# vagyok
Te tudod, de nekem gyanús fiúként. Ennyit tudok mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!