Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért kerüli a találkozást?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerüli a találkozást?

Figyelt kérdés

A barátommal kb 3 hónapja ismerkedtünk meg, egy hónapja mondjuk ki hogy együtt vagyunk. Ő kezdeményezett nálam. Többször is találkoztunk, még az elején, és akkor ő hívott el, utána írta hogy jól érezte magát velem, ha valamit elrontott mondjam el stb. Írásban azóta minden okés,minen nap beszélgetünk, látszik hogy tényleg érdeklem,akarja az egészet

Viszont valamiért sehogy nem tudunk találkozni kb mióta "hivatalosan" is együtt vagyunk. Mégpedig miatta. Mert ha megbeszélünk egy időpontot azt valamilyen indokkal mindig lemondja(a tesójának kellett segíteni,fodrászhoz ment,egy haverja megkérte vmire,el kellett intéznie vmit). Vagy egyszerűen nem is ígér semmit,csak azt mondja nem tudja mikor lesz jó. De amikor kérdezem miújság,mit csinált, sokszor írja hogy csak épp játszik, meccset néz,horgászik,egy haverjával találkozott. De valamiért nem akar látni. Este is írtam neki hogy hiányzik, ő is írt hogy én is neki,nagyon. De aztán lepattintott annyival hogy ma nincs busza mert ünnepnap van(amúgy utánanéztem és nekem úgy tűnt hogy van)

De hangsúlyozom, akarja a kapcsolatot és tetszem neki, ez biztos. Mindig mondja,hogy mennyire örül annak hogy egy pár vagyunk, nem akar elveszíteni,ha szakítok vele akkor csak mondjam el őszintén hogy miért, ő képes lenne elköteleződni velem. A beszélgetéseket is szinte mindig ő kezdeményezi. Azt is mondja,hogy már mennyire várja hogy láthasson, szeretne megölelni,megcsókolni

Szerintetek mit kellene tennem,hogyan tudhatnám meg hogy miért nem akar találkozni?

2021. ápr. 2. 11:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogyha annyira akarna látni, nem sorolna mindig hátra, és helyezne eléd mindent és mindenkit.

Látom a szavakkal jól bánik, ígérgeti, hogy más lesz.

Tessék, ott van, megmondta, hogy nem akar elveszíteni, és mondd el neki, ha valami baj van.

Tedd ezt. Mondd el neki, hogy neked ez így nem kapcsolat, rosszul esik, hogy mindig lemondja a találkozásokat, ha annyira látni akarna, 1 hónap alatt már sikerülnie kellett volna összehozni egy találkozót... Mégis milyen messze laktok egymástól?

(Szóval röviden, szerintem egy őszinte beszélgetés kellene, elmondani neki mindent, ami bánt, és ha változik, jó, ha nem, akkor tényleg csak üres szavak, hogy mennyire hiányzol és szeret, nem akar elveszíteni...)

2021. ápr. 2. 11:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hu, figyelj velem is ugyanez volt..

Annyi különbséggel hogy mi nem mondtuk azt ki hogy együtt vagyunk és így nem is jöttünk össze, de a fiú ugyanígy viselkedett mint ahogy nálad.

Kezdtünk egyre kevesebbet találkozni csakis miatta, én akartam de rajta bukott el mindig. Vártam vele legyek meg minden és sose lehetett összehozni, pedig csak egy sarokra vagyunk egymástól😅 Ő is mindig érdeklődött, biztos hogy tetszem neki, aranyos volt, szivezgette a képeim, mindig kezdeményezte a beszélgetést, ilyen szeris videókat küldözgetett, becézgetett, szivezett, talikon olyanokat mondott a szemembe hogy megfogtál nekem nem kell más lány stb stb. De egyszerűen sehogy nem tudtam kihívni. Én is kattogtam rajta miért nem akar talizni mi baja lehet miért csinálja ezt. Tudtam hogy meg kell ezt beszélnünk de azt se lehetett vele, mert ugye nem jött ki sose találkozni akárhogy próbálkoztam. Csak élőben lehetett volna ezt megbeszélni úgy rendesen őszintén, de nem tudtam elérni. Írásban meg sehogy nem lehet, meg eleve a taliról lenne szó hogy többet találkozzatok, szóval maga egy tali kell ahhoz hogy meg lehessen ezt beszélni. De nem jött ki akármit csináltam. Na ezt megelégeltem és beláttam semmi értelme nem lehet vele mit kezdeni. Tényleg nem értem az ilyen fiúkat. Remélem nálad nem így lesz és jól jön ki. De ha továbbra sem tudsz vele mit kezdeni akkor jobb hagyni. Az már rég baj ha nem tudtok találkozni és csak miatta.

2021. ápr. 2. 11:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem véletlen, direkt kerüli valszeg. Ha valaki igazán szeretne a másikkal időt tölteni, akkor gőzerővel keresi az alkalmat, hogy mikor találkozhat a másikkal, és nem a kifogásokat gyártja. Ez a fiú valszeg csak játszadozik veled, vagy csak valami b opció vagy a számára, és talonban tart, vagy tényleg kb nem sokat jelentesz a számára, és minden más fontosabb neki. Szerintem még beszélni sem igazán érdemes vele, jobban jársz, ha sok időt megspórolva és sok fájdalmat kikerülve dobod, és mihamarább túllépsz rajta.
2021. ápr. 2. 12:28
 4/14 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem lakunk messze,busszal kb 10perc.

Az biztos hogy akar engem, és hogy őszinte mert amikor lemondta akkor mindig hosszasan elmagyarázta hogy miért nem tud jönni,csak az a baj hogy szerintem ezek nagyrészt olyan dolgok amiktől megoldhatta volna. Olyan mintha nem is tenne meg mindent azért hogy eljöhessen.

De ő már az elejétől komolyan tervezett velem, már akkor se ismerkedett más lánnyal amikor még nem is voltunk együtt, most is hosszútávra tervez

De akkor nem értem:(

2021. ápr. 2. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ha te ennyire naiv vagy, akkor rohanj utána, max megtanulod, hogy máskor még időben kiszállsz az ilyen játszadozó, se veled-se nélküled kapcsolatokból.
2021. ápr. 2. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat de te áldozat típus vagy, szerintem évekig fogod ezzel a semmire kellő sráccal szivatni magad, ezen nincs mit nem érteni, nem érdekled, ha én szeretek egy lányt mindig megoldom hogy tudjunk talizni vagy felajánlok egy időpontot amit tartok. Te ennek nem kellesz csak C terv vagy
2021. ápr. 2. 15:39
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát ha tényleg esélytelen:(

Csak nehéz elhinnem hogy tényleg így van,nert az elejétől fogva ő volt oda értem,és mindig aranyos volt és lelkiismeretes. Még azt is megígértem hogy soha nem fogok szakítani vele:D

Dehát mindegy mást úgysem tehetek, ha továbbra sem tudja megoldani tálalom neki a dolgokat

2021. ápr. 2. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó tanács ne azt nézdd hogy mit mondd hanem hogyan cselekszik. Te utolsó vagy egy talonban tartott csaj a sok közül. Ennyi
2021. ápr. 2. 16:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Jólvan meggyőztetek. Egy darabig nem írok neki,gondolkozzon el. Aztán megmondom neki
2021. ápr. 2. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Azt tedd, amit a #9-ben írtál.
2021. ápr. 2. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!