Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Milyen gyakran kísér el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran kísér el a párotok, ha a baráti társaságotokkal találkoztok?

Figyelt kérdés

Leginkább azokhoz szól a kérdés ugye, akik nem egy osztályból/suliból/baráti körből jöttek össze a párjukkal, mert ott valamennyire azért adott, hogy a legtöbbször együtt találkoztok a társasággal, hanem olyanokhoz, akik párja úgymond teljesen "idegenként" került bele a társaságba.

Nálam is ez a szituáció, és valahogy nagyon nem tudom belőni, melyik félnek mi a kényelmes ebben a helyzetben. Én nyilván jól érzem magam, ha ott van velem a barátom, de tökéletesen el tudok lenni nélküle is egy-egy este erejéig. Azt se akarom viszont, hogy úgy érezze, szégyellem esetleg, vagy "ki akarom offolni". Jelenleg a korona miatt sajnos amúgy is kevesebbet tud a saját társaságába járni (nekünk viszont van egy üres lakásunk a célra). Ezért is általában ráér hétvégente, és sokszor azért magától értetődne, hogy néha elkísér. A társaságomban is kedvelik, de valószínűleg azt sem mondanák meg, ha nem akarnák, hogy jöjjön, mert ők meg attól félnének, hogy megbántanának.

Nálatok hogy működik ez?

19/l

2021. febr. 10. 01:09
 1/2 anonim ***** válasza:
92%

Miért kell neki is menni?😃 Ezt sose értettem,hogy ennek mi értelme.

Miért kell neki is a te barátaiddal lógni?

2021. febr. 10. 09:48
 2/2 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kár ezen ennyit görcsölni... Attól, hogy a barátod, nem kell összenőnötök, jó, ha tudtok létezni egymás nélkül is. Nincs oka megsértődni, van jogod ahhoz, hogy néha nélküle is elmenj valahova.
2021. febr. 10. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!