Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 16 18 éves lányok akik szakítottak a párjuk végett mert durva dolgot kert???
Figyelt kérdés
Lányok nem történt olyan hogy szakítottak a pasitokkal az végett mert olyant kért amibe nem mentetek bele??? Illetve mibe nem mennének bele???2021. márc. 30. 23:08
11/23 anonim válasza:
Hozzád vágott egy lány egy helyesírási szótárat? Elkaphattad volna és nem szakítani kellett volna vele.
Amúgy biztos van itt ilyen. Meg amúgy mi számít durvának? Esetleg rálépett a lábára, kiabált vele vagy mondjuk megerőszakolta?
12/23 anonim válasza:
De komolyan, 30 évesen nem tudsz leírni egy mondatot helyesen? :D
13/23 anonim válasza:
De értsd már meg hogy NE közülünk válogass
Ha még 30as nőt se tudsz felszedni akkor mit vársz? Amikor fiatal lányok összejönnek idősebb pasival, az pont azért van mert tapasztaltabb, érettebb, macsóbb férfit keresnek(mondjuk én nem de vannak olyanok) benned viszont egyik sincs meg. A kérdéseid alapján állítom hogy bármelyik 17 éves stréber szűz srác jobb pasi nálad.
Állj már le
14/23 A kérdező kommentje:
hát akkor rosszul veszed fogalmad sincs kivagyok nem probálkoztam 30 as nőkkel eddig és fiatalokkal sem honan veszed nem vagyok macsó!! pf elvagy tévedve!!!
2021. ápr. 1. 13:22
15/23 anonim válasza:
Ja hát Marok Marcsi mellett kellenek ilyen perverziók
16/23 A kérdező kommentje:
micsoda??
2021. ápr. 1. 13:42
17/23 A kérdező kommentje:
ha akarod küldök képet!!!
2021. ápr. 1. 13:42
18/23 anonim válasza:
Attól még, hogy nem nézel ki rosszul nem leszel értelmes, okos ember. Az írásodból látszik, hogy körülbelül csak a 8 általánost jártad ki.
19/23 A kérdező kommentje:
nem a 8 áltálánost végeztem el nálunk szlovákiában más a kultura !!
2021. ápr. 1. 13:45
20/23 anonim válasza:
Azért talán Szlovákiában is fontos a helyesírás, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!