Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy változzon ez a helyzet?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a barátom is. 3 éve vagyunk együtt. Lelkileg már teljesen tönkre vagyok mellette menve. A családomat, barátaimat már teljesen elvesztettem, senkim sincs akivel ezt megbeszélhetném. Az elő egy évünk nagyon boldogan telt hatalmas szerelemben. Utána elkezdődött a minden napos veszekedés aztán csak egyre több lett. Utána jöttek az első pofonok, azóta már nagyon eldurvultak a dolgok. Rengetegszer üt ( kezemen és a lábamon szokott csak látszódni, így még senki nem vette észre). Szinte már egy normális szava sincs hozzám. Folyamatosan elhord minden k*urvanak, senkiháziak, és stb. Mindenért üvölt tör/vág. Minden áldott nap sírva kelek és sírva fekszek. Egy ártatlan kis szón eltudom már magam bőgni. Volt már olyanra is példa, hogy nem tudott magáról és az utcán mindenki előtt megvert. A konyhába sem tehetem ki a lábam az ő engedélye nélkül. Az öltözködésembe is bele szól, még aludni is megmondja mit vegyek fel. De sajnos nekem nincs erőm kiszállni ebből a kapcsolatból, és én hülye még mindig a jövőnkről álmodozom és várom, hogy megváltozzon. Nagyon sokszor megfordult a fejemben már, hogy valami kárt teszek magamban.. folyamatosan hangoztattja, hogy nem felelek meg neki. Másokat mondd, hogy mennyire jók és, hogy őket szereti.. próbálom játszani mindenki előtt, hogy mennyire boldog vagyok. De teljesen végem van.. megvesz mindent amire csak rá nézek, de sajnos nem érti meg, hogy nekem nem az ajándékokra/pénzre van szükségem hanem a szeretetre.. mikor végig lapozom a tiktokot és látom,hogy mások milyen boldogok elkezdek rajat sírni..2021. márc. 25. 15:26
1/6 anonim válasza:
Ennél kevesebb rossz indok miatt is szakítottak már velem, nem tudom miért kapja meg ezt a kiváltságot tőled, hogy még szakítani sem bírsz vele, amikor az az egyetlen megoldás erre az egészre.
2/6 anonim válasza:
Rendőrség most kérj segítséget!!
4/6 anonim válasza:
Hogyha valóban igaz, amiket elmondtál, akkor szakértő segítségét kell kérned, mert ez már mindenhonnan nézve bántalmazó kapcsolat és nem biztos, hogy magadtól ki tudnál lépni vagy engedné, hogy kilépj belőle.
Ajánlom figyelmedbe a “Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” civilszervezet Facebook oldalát, rengeteg olyan posztot írnak, hogy hogyan és kitől kérhetsz ilyen esetben segítséget. Például az OKIT azt hiszem pontosan ilyen célból létezik.
5/6 anonim válasza:
Figyelj, ha nincs erőd kiszállni ebből a kapcsolatból,szerintem kár volt ki írnod a kérdést mert itt adatunk bármennyi választ és tanácsot de ha te nem fogsz kilépni ebből akkor hiába. A párod nem fog megváltozni ő ilyen marad, egy agresszív állat. Ha nem akarod hogy nagyon testi sérüléseket szenved akkor muszáj lesz cselekedned. Az én páromnak a tökét is le tépném meg el is hagynám azon nyomban ha ilyeneket csinálná velem. Legyen eszed ne hagyd magad. Vagy megszokod ezt a viselkedését és azt hogy folyamatosan bántalmazás és terrorizál vagy még lépsz tölle.
6/6 anonim válasza:
Számomra elég kamú szagú a kérdés. 17 évesen együtt élsz a pároddal már?
A családokat elvesztettem (attól függ milyen értelemben)
De ha meghaltak akkor ki a gyámod, kis korú vagy még. Csak úgy engedik hogy kiskorú ként bántalmazó kapcsolatban élj? Számomra elég gyanús ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!