Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostohatesómmal kezd kialakulni valami... Egy házban lakunk, és sajnos nem tudom mit tegyek. Menjek bele ebbe a dologba? Vagy mindenképpen felejtsem el? Ti jártatok már ilyen helyzetben? Köszi - Dóri
Szülői oldalról: persze, nem vagytok rokonok, de mérges és csalódott lennék, hogy ilyen és ekkora sérülékeny felületet adtok a szülőknek... Bármennyire is nem szeretnétek, előbb vagy utóbb vitatéma lesztek a szülők között...
Másik oldal: tiniként anyám barátnőjénél rengeteg időt töltöttem nyaranta, velem is nagyon jóban volt. Volt egy fia. Hagytam, hogy csak szexuális alapú viszony alakuljon ki közöttünk. Sokat és szenzációsakat qrtunk. Amikor lett párom, akkor is keresett, hogy pár alkalmit hozzunk össze... Aztán elkezdett érzelmeket táplálni, meg előállni azzal, hogy vállaljuk fel, járjunk... Én nem akartam... A "kapcsolatunk" alatt és után is vér ciki volt anyámmal meglátogatni a barátnőjét. Hallgatni azt, ha a szülők róla beszéltek, amikor nem volt ott, stb... Mi még rokonok se voltunk...10 évvel idősebb volt. De így is rengeteg kellemetlen helyzetet okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!