Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet félreértettem valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet félreértettem valamit?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedek egy csajjal, tök jól el levelezgettünk, majd felajánlotta ha gondolom vegyem fel facebookon. Be is jelöltem de még nem igazolt vissza. (hétvégén jelöltem) Lehet arra gondolt hogy csak messengeren keressem meg? Mert még ugye nem ismerjük egymást, de nekem az jött le hogy ismerősnek jelöljem...

2021. márc. 22. 21:44
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem nem értetted félre...
2021. márc. 22. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem jöttél be neki kép alapján
2021. márc. 22. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem sem értetted félre, csak külsőleg nem voltál az esete, így "el engedett".
2021. márc. 22. 22:16
 4/6 anonim válasza:
100%
Nem volt félrértés szerintem, valami más jött közbe nála..
2021. márc. 22. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mint előttem is leírták, hogy biztos nem jöttél be neki.
2021. márc. 22. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
A hülye picsa annyit írhatott volna, hogy sajnos nem vagy az esete. Ez így érzéketlenség. Aztán még a pasikra mondják, hogy milyen bunkók.
2021. márc. 23. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!