Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jobban szereti a kpop fiúkat mint engem, miért van ez?
Valamelyik nap feljött ez a téma MEGINT ( állandóan róluk áradozik) és mondtam, hogy remélem nálam jobban nem szereti őket, az ő válasza az volt, hogy " egyértelmű, hogy őket jobban szeretem, ha kéne választanom akkor természetesen őket választanám"
Néha lányokról is beszél,hogy mennyire irigyli a szépségüket és az alakjuk. De ma azt is mondta hogy szokott velük is fanáziálgatni OLYAN dolgokról is
Esetleg másnál is van ilyen?
Oke de annak a kapcsolatnak vége nem? Valószínűleg ez is egy ok lehetett (vagy nem)
De ettől függetlenül nem biztos hogy ô rájön de lehet nem is akar mert vannak ilyen lányok is…
Köszönöm a válaszokat. Nagyon remélem, hogy idővel észhez tér. Néha már olyan mintha egy 12 éves bts fannal lennék együtt :(
( semmi bajom a 12 eves bts fanokkal, csak szerintem mindeki tudja hogy ők még éretlenek még )
Próbáltam már vele tudatni, higy ez nem esik olyan jól. Amikor megismertem tudtam hkgy szereti, sőt rajong értük és ez nem zavar, de amiket mond azok igen is rosszul esnek :(
De szakítani nem szeretnék vele mert nagyon szeretem
Van amikor a szeretet nem elég, nem érsz vele semmit, mikor a másik szrba néz. Aki így beszél veled, az nem szeret igazán, ez az igazság. A szerelmednek nem ártasz, nem okozol fájdalmat, nem rombolod a lelkét és az önbizalmát, te is tudod hogy ez nincs rendben.
Fiatalok vagytok, de egy dolog képzelegni, meg egy másik dolog a párod képébe dobni ezt és hogy ő mennyire nem ér fel az ideáljaihoz, akiket várhatóan 2-3 éven belül kinő. Szerintem csak még több fájdalom fog érni innentől, de te tudod folytatni akarod-e vele. Én nem ajánlanám, de a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!