Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm jobban szereti a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm jobban szereti a kpop fiúkat mint engem, miért van ez?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap feljött ez a téma MEGINT ( állandóan róluk áradozik) és mondtam, hogy remélem nálam jobban nem szereti őket, az ő válasza az volt, hogy " egyértelmű, hogy őket jobban szeretem, ha kéne választanom akkor természetesen őket választanám"

Néha lányokról is beszél,hogy mennyire irigyli a szépségüket és az alakjuk. De ma azt is mondta hogy szokott velük is fanáziálgatni OLYAN dolgokról is

Esetleg másnál is van ilyen?

2021. márc. 16. 18:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
11-es válaszoló Én értem és egyet értek veled, de ezt a mondatod meggondolatlanul mondtam ki régebben én is és rá is jöttem, hogy ez nagyon nem oké és rájöttem, hogy sokkal jobban szeretem a barátomat az idoloknál ezért írtam, hogy lehet hogy ő is rájönne, hogy ez nem normális.
2021. márc. 16. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:
82%

Oke de annak a kapcsolatnak vége nem? Valószínűleg ez is egy ok lehetett (vagy nem)

De ettől függetlenül nem biztos hogy ô rájön de lehet nem is akar mert vannak ilyen lányok is…

2021. márc. 16. 19:30
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem emiatt lett vége a kapcsolatomnak XD de igen sajnos lehet, hogy a csaj nem fog erre rájönni.
2021. márc. 16. 19:33
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nagyon remélem, hogy idővel észhez tér. Néha már olyan mintha egy 12 éves bts fannal lennék együtt :(

( semmi bajom a 12 eves bts fanokkal, csak szerintem mindeki tudja hogy ők még éretlenek még )

Próbáltam már vele tudatni, higy ez nem esik olyan jól. Amikor megismertem tudtam hkgy szereti, sőt rajong értük és ez nem zavar, de amiket mond azok igen is rosszul esnek :(

De szakítani nem szeretnék vele mert nagyon szeretem

2021. márc. 16. 21:12
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos ez már nem a normális rajongás kategória. Lehet ezeket úgy is szeretni, hogy nem megy el az ember esze. Több ismerősöm is BTS rajongó, sajnos van 1-2 ilyen is, mint a barátnőd (egyszer azon voltak kiakadva, hogy egy újságban elírták az egyiknek a nevét, és olyanokat írtak, hogy "most már tényleg nem érdemes élni"), de vannak normálisak, akik nincsenek megkergülve
2021. márc. 16. 21:19
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Hát kérdező csak drukkolok, hogy idővel minden jó legyen. Ez már csak rajtad áll, hogy meddig bírod. Sajnálom, hogy tudattad vele és még mindig nem értette meg. De becsülöm benned, hogy kitartó vagy és, hogy ennyire szereted.
2021. márc. 16. 21:20
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

Van amikor a szeretet nem elég, nem érsz vele semmit, mikor a másik szrba néz. Aki így beszél veled, az nem szeret igazán, ez az igazság. A szerelmednek nem ártasz, nem okozol fájdalmat, nem rombolod a lelkét és az önbizalmát, te is tudod hogy ez nincs rendben.

Fiatalok vagytok, de egy dolog képzelegni, meg egy másik dolog a párod képébe dobni ezt és hogy ő mennyire nem ér fel az ideáljaihoz, akiket várhatóan 2-3 éven belül kinő. Szerintem csak még több fájdalom fog érni innentől, de te tudod folytatni akarod-e vele. Én nem ajánlanám, de a te döntésed.

2021. márc. 16. 22:57
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is jobban bejön Jisoo vagy Sana, mint a lány osztálytársaim...
2021. márc. 29. 11:19
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
kell neki egy jó magyar dugás aztán észhez tér
2021. márc. 29. 11:26
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
18as nekem is jobban bejön Sana, mint a legtöbb magyar lány, de ez már ízlés dolga. Szeretem az ázsiai nőket, na XD
2021. márc. 29. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!