Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jobban szereti a kpop fiúkat mint engem,
miért van ez?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap feljött ez a téma MEGINT ( állandóan róluk áradozik) és mondtam, hogy remélem nálam jobban nem szereti őket, az ő válasza az volt, hogy " egyértelmű, hogy őket jobban szeretem, ha kéne választanom akkor természetesen őket választanám"
Néha lányokról is beszél,hogy mennyire irigyli a szépségüket és az alakjuk. De ma azt is mondta hogy szokott velük is fanáziálgatni OLYAN dolgokról is
Nem tudom mennyi idősek vagyoktok, de gyanítom, hogy a tini korosztályba tartoztok. Ne aggódj ezt majd kinövi. Az én korosztályomban ugyanilyenkor Johny Depp meg Brad Pitt ment. De úgyis esélytelen a dolog, úgyhogy csak ábrándozik legfeljebb. Elhiszem, hogy zavaró a dolog, főleg ha így nyíltan megmondja, de előbb utóbb felébred és értékeli majd a valóságot. Az ábrándozással meg sztem nincs semmi baj, minden korosztálynak megvolt a maga Jungkook-ja, Brad Pitt-je stb.
2021. márc. 16. 18:57
2/24 anonim válasza:
Figy!
Én egy évig voltam ilyen, bár nekem nem volt barátom így nem tudom, hogy úgy éreztem volna-e mint a barátnőd. De kinőttem úgyhogy nyugi!
És ez szimplán rajongás. Nem egész életére szól.
2021. márc. 16. 19:02
3/24 anonim válasza:
te meg áradozz a kpop lányokról... ilyen egyszerű... biztos vagyok benne hogy 100x jobban néznek ki mint a barátnőd... de a helyedben én ilyen lánnyal rögtön szakítanék! ":D
2021. márc. 16. 19:06
4/24 anonim válasza:
Te jóságos ég. (Itt most igyekszem eltekinteni attól, hogy koreai babaarcú fiúkákról van szó, mert ez nem csak velük kapcsolatban van így.) Oké, hogy az emberek rajonganak valaki hírességért. Még arra is azt mondom, hogy oké, hogy fantáziálnak róluk. DE ezeket mégis ki osztja meg a saját PÁRJÁVAL? És főleg ki mond olyat neki, hogy ezeket a képernyőn látott random pasikat jobban szereti, mint a saját szerelmét? Én meg odáig vagyok Channing Tatumért, de akkor sem választanám a barátom helyett, ha térden állva könyörögne, hogy menjek hozzá feleségül, és csak engem akar. Egyébként meg olyan embert nem is szerethetünk, akit nem is ismerünk, mert híresség, és csak annyit látunk belőlük, amennyit ők mutatnak, szóval a barátnőddel több gond is van ám.
2021. márc. 16. 19:08
5/24 anonim válasza:
3-as válaszoló szerintem meg kell elsőnek beszélni kéne vele és, ha esetleg nem fogadja el, hogy ez neked nem jó csak akkor szakíts vele. De szerintem akkor sem muszáj, ha annyira szereted akkor ne egy ilyen kicsi dolgon vesszen el az egész kapcsolat reméljük, hogy hamar rájön, hogy ez nem jó.
2021. márc. 16. 19:10
6/24 anonim válasza:
A lány osztálytársaim is BTS fanok,stb én ilyennel nem kezdenék.... a bts fiúkat jobban szeretik,kislányok még,álomvilágban élnek.
2021. márc. 16. 19:11
7/24 anonim válasza:
Na nekem ezt így megmondja felállok és otthagyom, vagy elküldöm xD
Áradozz neki a lányokról, utána meg hagyd ott...
2021. márc. 16. 19:16
8/24 anonim válasza:
#7 nagyon igazad van. Aki bármilyen hírességbe "szerelmes", annak minek egy igazi kapcsolat? Már bocsi...
2021. márc. 16. 19:17
9/24 anonim válasza:
6-os ezt úgy mondod mintha kis dolog lenne de konkrétan a srac barátnője azt mondta hogy ha lenne lehetősége akkor azon nyomban elhagyná őt mert ő csak egy “nincs ló jó a szamár eset” egy kapcsolat nagyon nem erről szól ezen kevés dolog van amit meg lehet beszélni
Kb azt mondta hogy mind szexualisan mind érzelmileg mind emberileg a barátja csak egy pótlék és sosem fog felérni plasztikozott elderformalt belső világilag tönkretett emberekhez
2021. márc. 16. 19:19
10/24 anonim válasza:
Ez tiszta olyan, mint amikor a pasi mindenféle nagy mellű nagy seggű nőket likeolgat a neten, és még a barátnője orra alá is dörgöli, hogy "na, neked mikor lesz ilyen tested". Ha még most rendben van az önbizalmad, nem csodálkoznék, ha egy idő után a béka segge alatt se lenne. Senkinek nem kell olyan társ, aki rombolja az önbizalmát, és nem építi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!