Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért dugul el folyton a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dugul el folyton a barátnőm WC-je?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy külvárosi Takaros kis házikóban lakik, Van hogy 2-3 napig ott vagyok nála, Értelemszerű hogy rám jön a nagy dolog nála kell elvégezzem e fontos szükségletemet. Csak hogy mikor húzom lefelé a WC mindig el dugul, Így bizony szó szerint hatalmas küzdelem mire letudom nyomni pumpával kefével és egyébbel. Így gyakorlatilag 40-50 percre Elfoglalom barátnőmék WC-jét.

Már az öccse is beszólt hogy “nem igaz hogy ez mindig itt sz@rik” pont hallottam, emiatt írom ki kérdésemet is. Sajna jó pottyantós budi, A kert végébe nincsen pedig az lenne az igazi az sosem dugul el. Barátnőm már jelezte finoman hogy a szülei dolgoznak stb. és zavaró hogy várni kell legalább egy órát hogy kiszellőzzön a bűz meg újra használható legyen a fürdőszoba mert egybe van a WC-vel.

Én amolyan Trónolós gyerek vagyok szóval sokáig tart ez a procedúra nálam újságot olvasok meg telómon a híreket és otthon is fél óra minimum. De az otthoni WC sosem dugul el.

Már szóltam barátnőm anyukájának hogy nem jó ez a wc gyakran el dugul, de azt mondta még engem nem ismertek addig nem volt ilyen probléma. Szerintetek mit tehetnek? Hogy tudnám rábeszélni barátnőméket hogy a kert végébe építsenek egy pottyantós budit?

Köszönöm.

F20

Csaj17,5

2021. márc. 16. 15:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
98%
Baszki, jó, hogy nem építenek miattad egy vécét a kertbe, én se tenném, meg nem várnám el. Ha nekik nem dugul el, akkor itt valamit te csinálsz rosszul
2021. márc. 16. 16:46
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlatos lehúzni a WC-t mielőtt nagy dolgot végzel, mert lehet nem is a te hibád, hanem az előtted lévőé, mert nem tudja normálisan lehúzni a WC-t. Nálunk is volt ilyen probléma.
2021. márc. 16. 17:50
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem folyik elég víz.

Sok oka kehet: Vízköves öblítőcső, vízköves WC csésze, rossz tartály.

De az is lehet hogy a csatornacsővel van gubanc.

Először az öblítőcsövet kell megnézni,ha az rendben van akkor csészét kell cserélni ha már régi

2021. márc. 16. 17:53
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom előtte raksz wc papírt hogy ne csapódjon vissza.

És mikor ott ülsz órákat akkor az szépen megszívja magát.

2021. márc. 16. 17:56
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

13folyt

Olyan probléma is lehet, hogy alsó elhelyezésű tartályhoz vastag öblítő csövet kell használni. Ha vékony van akkor szintén nem lesz elég vízmennyiség

2021. márc. 16. 18:05
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Menjen ő hozzád.
2021. márc. 16. 18:35
 17/33 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem ért hozzá senki szűk körben, szakembert kell hívni. De nyilván ezt nem te fontheted el kivéve ha te fizeted
2021. márc. 16. 18:38
 18/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem kéne a kotonokat a WC-be hajigálni 😆
2021. márc. 16. 18:39
 19/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem rakok papírt mert nem vizre esik ami kijon hanem van kis csészéje vagy tartoja a wc-nek seggmosoval ellatott full wc kérem :D igen hat majd megmondom h figyelj ugy latom rossz egy cso nemartana szakembert hivni :D nyugi az ovszert nema wc-be hanem a kukába tesszuk de bnomek nem tudom mit huznak le meg :D kellene egy vendeg wc és amugy is ha amr vendegsegben vagyok a vendege az elsobbseg mindig mindenhol :D Még volt magyar Playboy ujsag azt a wc-n olvastam ki mindig mostmar meg netrol angolul nyomatom kozben ugye elintezem nagydolgom de ideje leszokni errol mert sosak szerint tul kényelmes vagyok.Csak attol felek hogy egyszer ugy eldugul a wc h nem sikerul lenyomni megis pumpaval és akkor azt nagyon szégyellném. Vhogy raveszem az anyukajat h csereljek ki a csovet meg a tartajt met mar az 1. tronolasomon eldugult és nagyon idegesito. exbnomnek pottyantoja volt az elotti csajomnak meg sose dugult el de az nem volt szazas emrt mindig ram kopogott h elek e meg meg mit csianlok ennyi idejik :D köszi a válaszokat lehet mire szulok hazajonnek kicserelttema csovet bnom wc-jébe ugyis szinte én hasznalom a leggyakrabban :D
2021. márc. 16. 19:39
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha a telefonnyomkodas meg ujsag helyett kiszarnad magad 5 perc alatt (talan meg az is sok), es aztan javitgatod a wc-t?

Igaz nem oldja meg a dugulast, de nem lennenek a tobbiek jogosan idegesek rad, hogy 50 percet szarozgatsz.

En is rohadt duhos lennek es soha sem ertem hogy miert kell a wc-t befoglalva telefonozni meg ujsagot olvasni. Plane ha az illeto tudja, hogy felbassza a tobbiek idegeit ezzel. Plusz meg hogy a parom csaladtagjai azok...

Ez az egesz arrol szol hogy szarsz mindenbe, nem csak a wc-be.

2021. márc. 16. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!