Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dugul el folyton a barátnőm WC-je?
Barátnőm egy külvárosi Takaros kis házikóban lakik, Van hogy 2-3 napig ott vagyok nála, Értelemszerű hogy rám jön a nagy dolog nála kell elvégezzem e fontos szükségletemet. Csak hogy mikor húzom lefelé a WC mindig el dugul, Így bizony szó szerint hatalmas küzdelem mire letudom nyomni pumpával kefével és egyébbel. Így gyakorlatilag 40-50 percre Elfoglalom barátnőmék WC-jét.
Már az öccse is beszólt hogy “nem igaz hogy ez mindig itt sz@rik” pont hallottam, emiatt írom ki kérdésemet is. Sajna jó pottyantós budi, A kert végébe nincsen pedig az lenne az igazi az sosem dugul el. Barátnőm már jelezte finoman hogy a szülei dolgoznak stb. és zavaró hogy várni kell legalább egy órát hogy kiszellőzzön a bűz meg újra használható legyen a fürdőszoba mert egybe van a WC-vel.
Én amolyan Trónolós gyerek vagyok szóval sokáig tart ez a procedúra nálam újságot olvasok meg telómon a híreket és otthon is fél óra minimum. De az otthoni WC sosem dugul el.
Már szóltam barátnőm anyukájának hogy nem jó ez a wc gyakran el dugul, de azt mondta még engem nem ismertek addig nem volt ilyen probléma. Szerintetek mit tehetnek? Hogy tudnám rábeszélni barátnőméket hogy a kert végébe építsenek egy pottyantós budit?
Köszönöm.
F20
Csaj17,5
Biztos miattad építenek majd egy pottyantósat. :D
Engem is zavarna, ha lefoglalod a budit, aztán meg görény szag van utánad. Amúgy illatósító nincs náluk? Egész család azt szagolja amíg ki nem szellőzik, vagy mi?
Táplálkozással lehet van valami baj.
Egyél rostban gazdag ételt, úgy könnyebben feldolgozza a szervezeted a táplálékot.
Én speciel napit 1-2x teszem ki a barna macit, viszont sose akkorát, hogy eldugulna tőle a wc. Igaz többet is eszem, olyan 3200 kalória körül, mert edzem, de így napi 2x kirakom kisebb adagokban és nem szokott annyira büdös lenni.
Valami másik illatosítót érdemes lenne beszerezni. Meg a 40 perces nagy dolgot rövidítsd le, ha nem otthon vagy, hogy a barátnőd családja is tudja használni a wc-t.
Mondjuk az első és legfontosabb talán az hogy tartsd tiszteletben azt a családot ahol vendég vagy és ne "trónolj" a wc-n fél órákat, hanem ülj le, nyomd ki, nyisd ki az ablakot és menj a dolgodra. Nevetni fogsz de az ordas görény szarszagon is segít, ha nem ülsz felette percekig hanem rögtön lehúzod.
Másik, ott vagy három napig, nem igaz hogy nem tudsz egy olyan periódust találni amikor nem zavar senkit hogy használod a wc-t. Senki nem jár dolgozni, boltba, kutyát sétáltatni, soha sehova, mindig mindenki otthon van és wc-re akar menni? Csak nem. Ha meg karantén miatt mindenki otthon van és egy amúgy is pici lakásban már egy kanál vízben meg tudná fojtani mindenki a másikat, akkor talán fontolóra kellene venni hogy nem teszel még rá te is erre egy lapáttal azzal hogy napokig ott vagy és még a wc-t is rendszeresen úgy rommá szarod hogy eldugul.
Hála istennek nincsen ilyen jellegű élethelyzettel tapasztalatom, nálunk több wc is van úgyhogy tőlem az egyikbe akár be is költözhetnél. De tény hogy a lány apja helyében ha állandóan a családom egyetlen wc-jét szarnád szét akkor szerintem a második alkalomnál rádrúgom az ajtót és kiviszlek a kertbe hogy ölelj körbe egy fenyőt, ha már úgyis az árnyékszék iránt vágyakozol.
Úgyhogy összességében menj akkor wc-re amikor nem zavarsz senkit, ha meg nem sikerül akkor ne ülj rajta fél órát hanem gyorsan csináld. Vigyél be magaddal egy vödör vizet hogy az öblítési folyamatra rá tudj segíteni.
Kerdezd meg a csajodat hogy o hogy szokott szarni, milyen technikaval hogy nala pl. miert nem dugul el.
Mert ez amugy tenyleg ordas nagy pofatlansag.
Okés,tudom csúnya dolog de annyit nevettem ezen a kérdésenxDDDD
tényleg bocsánat.
Csak van náluk illatosító,és akkora végeredményt csak nem hagysz amennyitől egy normális wc eldugulna folyton szóval szerintem náluk lehet úgy mond emésztési szokás hogy nekik sokkal kisebb is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!