Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha barátnőm folyton gyűlölködik ?
1,5 éve vagyunk együtt, és az a helyzet ,hogy folyton gyűlölködik,kimondja mindig őszintén,hogy gyűlöli a családom, nem fog idejönni többet, múltkor is apával ordibált.
Akkor nem szereti a barátaimat,amit mindig megkapok tőle,hogy ne menj vele minek mész már megint azzal is stb.. ezeket mindig megkapom, olyan még nem volt,hogy nyugodtan megmondta volna,hogy menj vigyázz magadra érezd jól magad.
Általában olyankor bevágja a hisztit, ha elmegyek. Akkor baja van azzal,hogy egyetemre járok, mert nem írok neki minden percbe,azt mondja nem foglalkozok vele, mivel órám van azért nem tudok írni,figyelnem kell. Mindig este bűntudatot kelt bennem, hogy ma se beszéltünk sokat és mondja,hogy inkább el megy aludni stb stb...
Mindig azt hiszi,hogy megcsalom, most ki akarta törölni a lány ismerőseimet is facebookról, mondván minek vannak lány ismerőseim.
Szerintetek mit csináljak? Komolyan nem tudom mi tévő legyek, sajnos szeretem.. :(
Ő 17/l én 19/f
Szakíts vele. Én nem hagynám a partneremnek, hogy így beszéljen a családomról. Meg lehet a véleménye, de ne előttem mondja gyűlölködő stílusban. Meg aztán egy kis 17 éves nehogy már ordibáljon a szüleimmel.
Meg aztán nem is bízik benned. Egy normális kapcsolat nem ilyen, ennek a lánynak szörnyű személyisége van, én szakítanék. Hiába szereted, ő ilyen fog maradni. Egy ilyen emberrel kár összekötni az életed, mert több veszekedés lesz a jövőben, mintsem boldog percek.
Hát...ajaj... "olyan még nem volt,hogy nyugodtan megmondta volna,hogy menj vigyázz magadra érezd jól magad."
Sajnos birtokolni akar, erősen. Szép finoman engedd el. Nagyon boldogtalanok lennétek egymás mellett, most még nem érzed, de biztos. Viszont most még könnyebb elküldeni.
6 hasonló válasz... Tudjuk, kérdező, hogy azt gondolod, könnyű nekünk ezt mondani - ismerjük, mi is ezt. Azonban itt nagyon nagy a baj:
kikezdte a családod ( a múltad),
a barátaid (a jelened),
a tanulmányaid (a jövőd) is
és ez nagyon rossz előjel.
Ez nem fog javulni az évek során, hanem rosszabbodni fog.
"Minden este bűntudatot kelt bennem" - ne legyen bűntudatod, nem vagy a bábuja, nem vagy egy birtokolható tárgy.
Hidd el, neki nem való egy olyan párkapcsolat, mint amit veled fel tud építeni. Sokkal normálisabb nőket is találhatnál magadnak helyette... Egyébként meg főiskolás vagy, az egy hatalmas változás az ember életében. A fősulis bulikon,meg itt-ott az évek alatt úgyis rengeteg ottani lányt ismersz meg. :)
A barátnőd meg küld el hozzám terápiás beszélgetésre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!