Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam egy velem egyidős sráccal, hogy komolyabb szándékaim is vannak felé?
Figyelt kérdés
Most, hogy nem járunk iskolába még nehezebb. De ha ott vagyunk is látszik a hullám közöttünk, de valahogy úgy érzem ő nem nyitna hozzám. Legutóbbi találkozásunkkor pedig pont az ellenkezőjét éreztem, azt hogy bejövök neki. Fel is kért párnak egy bankettre, de nem tudom. Szeretnék egyértelmű jeleket adni, hogy nyitott vagyok arra, hogy legyen bármi is2021. márc. 13. 10:27
1/2 anonim válasza:
Annál egyértelműbben hogy nyissod feléd minthogy felkért bankettre?
2/2 anonim válasza:
Hívd el valahova kettesbe, ha megoldható. Ha már nincs suli mond, hogy unatkozol otthon és vele jól érzed magad nincs-e kedve találkozni. Utána meg mennek a dolgok.
Ha pedig nem és sok a kínos csönd akkor lehet, hogy nem közös a vonzalom.
De ha ügyes vagy akkor mikor már régóta beszélgettek ügyesen elterelheted a témát. van-e aki tetszik, mi az ideálja, mit gondol egyes lányokról ismertebb nőkről. Vagy te mesélsz hasonlót, hogy föl tud hozni a témát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!