Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez nagyon helytelen? Utálom magam...
Van barátom, eddig teljes mértékben azt hittem, hogy a férdiakhoz vonzódom és kész. De nem régiben megismertem egy lányt, itt gyakorin, tényleg csak baráti szinten ő kérdezett én válaszoltam aztán elkezdtünk "barátkozni". A későbbiekben képeket cseréltünk, videó hívásoztunk együtt írtunk leckét (segítettünk egymásnak). Aztán ahogy telt az idő, kiderült szép lássan, hogy nem messze kb 20 km-re lakik tőlem. Amikor megtudtam annyira boldog lettem, találkozni szeretnék vele, és olyan mintha én is vonzódnék hozzá és ő is hozzám.
Barátommal beszéltem erről és annyit mondott, hogy nem zavarja amíg komolyabb dolgok nem történnek. Szerinte kifogom nőni idővel, ő meg megértő marad és türelmes. A szüleimmel erről nem tudok beszélni, mert ők homofóbok, szerintük nincs rendjén a dolog.
Mi lenne a helyes döntés? Megszakítani a kapcsolatot a lánnyal? Hisz szeretem, de barátomnak is biztos rosszul esik, csak valahogy nem sikerült megtalálnom magam,anyáék meg tuti kifognak akadni, ha egyszer megtudják.
Előre köszönöm a válaszokat!
16l
Hogyha a lány is érez valamit akkor próbáljátok meg. Ettől nem leszel se kevesebb se több.
Ha már elkezdtél a lány fele érdeklődni,nem is szereted annyira azt a fiút mint ahogy kéne.
Nyakama teszem rá, hogy ha ez a viszony fennáll tovább is, akkor a fiú lelép.
Másik verzió, hogy triót alkottok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!