Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha a barátom így...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom így viselkedik?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok én is és a barázom is. 2 éve vagyunk együtt, de a mi kapcsolatunkat nem tini szerelemnek nevezném. Hanem inkább már mint. A felnőtt párkapcsolat. De idegbeteg folyamatosan üt, fenyeget, hangsúlyozza, hogy mennyivel jobbat kaphatna nálam és, hogy mennyi jelentkező van helyettem..
2021. márc. 8. 19:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát ez nem lepett meg... De akkor is MUSZÁJ szakítanod. Biztos akkor is fenyegetőzni fog majd, de most komolyan inkább maradnál vele továbbra is?
2021. márc. 9. 07:56
 12/19 anonim ***** válasza:
szakits minel hamarabb!
2021. márc. 9. 14:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem birom megtenni, mert fenyeget. Vannak rólam olyan fényképei amik nem tartoznak másra és fenyeget, hogy kiteszi. Vagy mondok neki sokszor bizalmas dolgokat és fenyeget, hogy vissza mondja..
2021. márc. 9. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Jellemző. Ilyenkor lenne tényleg jó a barátok vagy a család segítsége. Csak hát pont azért ügyködik, hogy elüldözze őket, hogy az ilyen helyzetekben ne segíthessenek, egyedül nem mersz fellépni ellene, és így maga mellett tart. Ördögi kör. Sajnálom, hogy belekerültél, de ez egyre rosszabb lesz, és csak az az egyetlen megoldás, ha szakítasz vele. Vagy különben egy életre megnyomorít lelkileg - már ha még nem érte el
2021. márc. 9. 14:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Már nem tudom, hogy mikor volt az hogy nem sirtam egy nap. Nagyon sokszor leultem vele beszélni, mindig megígéri, hogy megváltozik de soha nem lesz belőle semmi. Úgy beszél velem, mint a kutyákkal, hozzám nem jöhet senki, én nem beszélhetek senkivel nála állandóan ott vannak a barátai és előttük is porig aláz. Éjjel nappal hívásban kell lennünk..
2021. márc. 9. 14:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Állj már a sarkadra, de komolyan. Ezek az emberek NEM fognak SOHA megváltozni, hiába kére vagy ígérgetik.
2021. márc. 9. 14:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen egy ilyen párkapcsolatban élni.. Szemtelenül fiatal vagy még, ne ragadj benn egy ilyen kapcsolatban, kérlek. Saját tapasztalatból tudom, rettenetesen nehéz kiszállni egy ilyen helyzetből. De csak egyszer kell megtenned. Ez az egy fegyvere van, a fenyegetés. Próbáld meg a rólad tárolgatott fényképeit titokban eltüntetni. Ha erőszakoskodik, úgy hogy ne tudjon róla, vedd fel hangfelvételre / videóra. Lesz a te kezedben is valami, amit te is ki tudsz rakni, ha beváltaná a fenyegetéseit,vagy ha rendőrségig fajulna az ügy, szintén jó bizonyítéknak. Ne rontsd el az életed, mert amiket a pasi művel, komoly lelki sérülést okoznak benned, tudat alatt is,ami kihathat a későbbi életedre. Vegyél erőt magadon, tervezd meg a további életed és lépj! Hajrá
2021. márc. 11. 01:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17-es jó ötleteket adott, hasonlóan tennék a helyedben
2021. márc. 11. 11:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nevezed felnott kapcsolatnak?

Itt komoly bajok lesznek...

2021. márc. 11. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!